Українська Манітоба
-
Ви напевно не в курсі про тренди дитячого YouTube 😄
-
У три рази це дійсно я перебільшив, але якщо брати той же Вашингтон де 0 податок штату, зп підпадає под 35% федерального тільки. Якщо Манітоба то сумарно 50.4% на стол положи(звісно ставка прогрессивна, але не суть)😢 Платять на 40% меньше якщо пересчитати на USD, а гребуть більше податків😳 Та жити дорожче, що головне(
-
Додам і навчання на лікаря- особливо тут в Канаді - просто стрес і роки і гроші - шалені
-
+ Оце не розумію
-
Так, погоджуюсь, what a time to be alive 🥲
-
Я мав на увазі, що є багато професій де відповідальність і рівень стресу такий же/ значно вищий але оплата праці недопорівняння
-
Ви подивіться скільки «блогери» заробляють - інколи більше ніж самі лікарі…. Це жах
-
В дохтора стрес, знання, відповідальність Це я ще розумію
-
Це можете зробити вже у вересні - у дітей є десь до два тижні щоб «попробувати» той чи інший “optional” клас. Зараз я б не йшов в школу, там підготовка до випуску і всі на нервах
-
У мене так але я живу тут. Хоча ось мав змогу злітати до Європи без відриву від роботи
-
Не вам питання але «чи є» прогрес у «curing cancer”?
-
Я так хочу Реально, ремоут, а живеш де бажаєш
-
то зрозуміло, хоча порівнюючи професійнисть лікарів тут і в Україні де час навчання був трошки довший ніж на того ж вчителя або інженера то лікарьска сфера тут виглядає не зовсім адекватною. Хоча в мене тут було небагато контактві з ними а ті що було то не можна сказати за що йому платити той мільйон