Українська Манітоба
-
В дохтора стрес, знання, відповідальність Це я ще розумію
-
Це можете зробити вже у вересні - у дітей є десь до два тижні щоб «попробувати» той чи інший “optional” клас. Зараз я б не йшов в школу, там підготовка до випуску і всі на нервах
-
У мене так але я живу тут. Хоча ось мав змогу злітати до Європи без відриву від роботи
-
Не вам питання але «чи є» прогрес у «curing cancer”?
-
Я так хочу Реально, ремоут, а живеш де бажаєш
-
то зрозуміло, хоча порівнюючи професійнисть лікарів тут і в Україні де час навчання був трошки довший ніж на того ж вчителя або інженера то лікарьска сфера тут виглядає не зовсім адекватною. Хоча в мене тут було небагато контактві з ними а ті що було то не можна сказати за що йому платити той мільйон
-
Ремоут з Канади, зп на ТОВ в Україні😁 Найкраща схема буде
-
Control of masses :)
-
Це лиш думки вголос, насправді у кожній професії є свої «bad apples”. Але ж ті самі вчителі навчили вас читати та писати, а працівники медицини допомогли виростити здоровим.
-
Ну це унікальна особливість Канади, в US так само? Не памʼятаю, щоб в Європі треба було переробляти своє резюме під конкретну вакансію, це якийсь сюр 🥲
-
ні. тоді просто ті воркерс do well а не країни і люди. З чотирьох наших вчителів зараз в школі тільки один робить свою роботу круто. мабуть тому що молодий. А найдосвідченіша вчителька майже вбила бажання вчити її дисципліни у всього класу. це більше 40 дітей. Я не розумію що вона там робить. Точніше розумію - вона do well за бюджетні гроші і захищена мабуть юніоном. Потім канадці відсотки порахувати можуть тільки з phd