Українська Манітоба
-
щось забагато bad apples довелось тут побачити. Мене навчили інші, дома ще. Чесно кажучи впевненість що місцеві навчать добре в мене зникла. Були рожеві окуляри так би мовити. До працівників медицини - то взагалі пальці відпадуть писати яке контрастне все в Україні. Мій особистий досвід тут - нічого доброго окрім emergency.
-
Якщо ви спробуєте спочатку створити щось, що було б цікаве комусь, крім вас, продумати і побудувати на цьому бізнес-модель, як це монетизувати, продумати розвиток на перспективу, щоб на своєму контенті ви могли заробляти не один рік, жити під постійним хейтом і тисячами чужих поглядів і очікувань, ймовірніше за все, дійдете до того, що простіше отримати професію, йдучи за прокладеною кимось колією і частину відповідальності за своє благополуччя перекласти на ринок/краіну/боса. Про будь-яку професію легко говорити, якщо її робить хтось інший)
-
Розумію, це ваш досвід. Але і зрозумійте що система хоч і не ідеальна працювала, працює, і буде працювати. Хоча зараз підуть закиди що за «Гарпера жилося краще» 😅
-
Менеджер з таким же набором скілів/відповідальності у сфері production/manufacturing буде мати значно менше, ніж менеджер у IT
-
-
Я тут і за лібералів був, і за консерваторів, тепер знову за лібералів- і все що змінилося так це поляризація суспільства. І завжди опозиція незадоволена чимось :)
-
До чого тут азіатські студенти? Це вже стереотипи якісь. Про Математику розповідаєте? Канадські студенти виграють як і локальні (канада/сша) так і міжнародні конкурси- але про це не пишуть звичайно :)
-
Я голосую за здорову економику. Віддавати у необмежене користування свою кредитну картку людині (групі людей) яка відома своїми Overspending Problems це наражатися на проблеми А соціальне равенство - це утопія Так саме як й "доступне житло" за "державні" кошти
-
А що вам мішає купити житло за 400-500к?)) Мій знайомий купив дім в 2022 році за $250,000 - відремонтував - і зараз продав за $340,000 І теж з середньою зарплатою (ще й один, без сім’ї)
-
Так це ж свого роду стимул підвищувати свою кваліфікацію/зарплату. Або парт-тайм роботу/бізнес?
-
Саме так, і купив дім :) назбирав на downpayment. А щодо домів за 600-700к - ви ж розумієте що їх забудовують багато і відразу розпродують.
-
-
Або робити як декотрі Індійці чи Філліпінці - родинами сплачувати дім?