Українська Манітоба
-
Я голосую за здорову економику. Віддавати у необмежене користування свою кредитну картку людині (групі людей) яка відома своїми Overspending Problems це наражатися на проблеми А соціальне равенство - це утопія Так саме як й "доступне житло" за "державні" кошти
-
А що вам мішає купити житло за 400-500к?)) Мій знайомий купив дім в 2022 році за $250,000 - відремонтував - і зараз продав за $340,000 І теж з середньою зарплатою (ще й один, без сім’ї)
-
Так це ж свого роду стимул підвищувати свою кваліфікацію/зарплату. Або парт-тайм роботу/бізнес?
-
Саме так, і купив дім :) назбирав на downpayment. А щодо домів за 600-700к - ви ж розумієте що їх забудовують багато і відразу розпродують.
-
-
Або робити як декотрі Індійці чи Філліпінці - родинами сплачувати дім?
-
Або такі іти в фудбанк
-
Тут вже ж писали що якщо будинки впадуть в ціні це погано вплине на економіку
-
сьогодні після проведення платежу опинився на сторінці де було підтвердження і нікуди далі йти - ні кнопок нічого. Спробував оновити - те саме. Назад не працювали, то закрив вкладку. Потім побачив що транзакцію провели двічі. оттак фільтри таки пропустили мабуть в рбс. Як на мене то продукт і відповідальність і скіли у людей мають бути +- такими ж як у того монобанка чи як там його, де людям не треба платити 100500
-
Пиво та таранька виграли Всім би таку п'ятницю Гарних всім снів і вихідних, я вимикаюсь
-
ну так. якщо нема хліба то хай їдять піроженки. Таке враження що ви десь в іншій Канаді живете. Ще в тій де будинки в лінденвуді купували за 150 тис а будинок стартер для молоді то був 20 річний будинок. Тепер той стартер це вже будинок який тримається на слоях фарби і покошений на три стіни з реаліті шоу типу stabbing від місцевих animals прямо у вікні
-
Та пора вже ввести штрафи за те, що у людей є життя поза межами чату Українська Манітоба. How dare you, все таке
-
Єба трешак таке у пподакшені у одного з топових банків 🤣