Українська Манітоба
-
Так і є Дуже багато кандидатів, ніхто не буде читати 300 резюме, особливо якщо подаєшся в індід або такого типу, авжеж АІ.
-
Ну не знаю... Мене ось консультант від Manitoba Start вчив робити резюме під кожну позицію. Дав безкоштовно пароль до сайту що перевіряє наскільки резюме відповідає опису і вимогам посади. Розповів, що часто наші резюме перевіряє напочатку система AI і лише потім людина. Тому кольори в резюме не потрібні і треба щоб воно було без формату бо AI таке важко читає. Ваш друг, здається, просто марнує час. Якщо нічого не виходить і відгуків немає — знак що треба підти на консультацію
-
-
Я завантажила дві заповнені форми в особистий кабінет, з поміткою «update information», через три тижні вони мені нарахували дитячі.
-
В фейсбуці знову драми) Щось в деяких забагато вільного часу)
-
Хто що написав Хто кого образив Куди пішли збори
-
Потиння до експертів по пошуку #робота Консультант сказав мені що якщо я шукаю роботу Data Analyst, чи Data Input Clerk, то прибрати з резюме мови якими я володію (рівень я не пишу). Що моя українська зацікавить лише якщо я буду подаватися в якісь українські організації, а так тут в Канаді нікого не цікавлять мови крім англійської і французької 😞 Що скажете? Не розумію що може бути поганого якщо на посади типа Дата Аналитик (де немає вимог по мовам) вказувати що я володію 4 мовами (без рівнів володіння)? Чи консультант знає краще і слухати його?
-
Хто підскаже як з цими заразами боротись? Я вже все перепробував і припарати з homedepot і інші….
-
Херньою займаються. В Україні війна а їм нема що робити
-
А я не знаю чого Мені теж виправляли щоб не писав рівні Я такий 😳 ну ок