Українська Манітоба
-
Зазвичай найвищий рівень володіння це не флуент, а native/bilingual proficiency, типу коли ви виросли в сімʼї що говорить цією мовою, або в середовищі прожили роки. Ото після Канади буду так писати :) а так зазвичай фул профешинал - це читаю, пишу, говорю, розумію без проблем.
-
Буряни - тільки висмикування - проблема і в тому що сусіда на свій берярд до лампочки - а воно все перелітає до мене :(
-
Ага…. Я не знаю що з цими гусеницями робити… добре хоч ягоди не чіпляють…. Як знайдете дійовий засіб - напишіть будь ласка
-
Всім привіт. Хто знає графік роботи Meest відправка посилок? З Понеділка до Пʼятниці і в суботу??? На 935 main st? Дякую за відповідь.
-
До речі, мінус Tangerine - це неможливість отримати SWIFT payments з-за кордону. Можна відкрити USD Account, а от отримати гроші з США на цей рахунок неможливо. Тільки розрахунки в межах Канади і тільки e-transfer. Інші віртуальні банки EQ Bank, Simplii мають таку можливість. Simplii використовує swift code CIBC. Сподіваюсь, Tangerine буде мати таку можливість скоро.
-
Дяка, прийдеться значить в великий банк йти. Потрібен дебітний, бо хлопчик на роботу виходить в понеділок, і хоче щоб пейчеки приходили на рахунок, з якого він зможе тратити гроші сам. Я загуглила ще трохи, наче в РБС і БМО можна на дитячі рахунки онлайн заявку подати. А в CIBC тільки особисто, і наступний можливий ароцнтмент - July 25 😂 Люблю CIBC, і сама з ними банкую, але сцуко ну як так можна, вони просто втрачають нових молодих клієнтів 🤷🏻♀️
-
Brandon Sun: A 100-year-old Ukrainian Orthodox church in the Wheat City’s north end has had a facelift and is ready for centennial celebrations on Sunday. The Ukrainian Orthodox Church of the Holy Ghost, on the corner of Stickney Avenue and 11th Street North, has welcomed parishioners since 1924. Jerry Belinsky, parish president, said the timing was perfect to have the renovations coincide with the church’s 100th anniversary. www.brandonsun.com/local/2024/06/22/ukrainian-orthodox-church-marks-a-century
-
Зберігайте рецепт домашнього морозива 🍦 Лише з 3-х інгредієнтів. Готується дуже просто, а виходить надзвичайно смачно 😋 Інгрідієнти: (на 11 вафельних стаканчиків об'ємом 100 мл) 🍓 250 г полуниці 🥛 400 мл вершків 33% 🍯 250 г згущеного молока 🍦вафельні стаканчики Готуємо: 1. Холодну полуницю злегка перебиваємо блендером, щоб залишилися шматочки. 2. Холодні вершки збиваємо на максимальній потужності міксера до загущення (краще, щоб ємність та вінчик - теж були холодними). 3. Продовжуючи збивати на середній швидкості, поступово додаємо згущене молоко. Після цього збиваємо на максимальній потужності ще декілька хвилин. 4. Додаємо полуницю і обережно перемішуємо лопаткою. 5. Наповнюємо вафельні стаканчики морозивом або ж просто кладемо у форму і прибираємо у морозилку, як мінімум, на 4-5 годин. #рецепти Смачного❣️ ⏺ УКРАЇНСЬКІ ДІВЧАТА ⏺
-
Скажіть, будь ласка, правильно я розумію, що цей або подібний сервіс можна використовувати, якщо, наприклад, людина хоче між двома термінами оренди поподорожувати пару місяців по Нунавуту, але залишитись на цей час резидентом Манітоби? Це так працює? Так взагалі можна?