Українська Манітоба
-
Я рентувала з сайту www.cottagesincanada.com проблем ніколи не було ттт З кілжиджи ніколи не ренту вала
-
Дякую
-
Доброго дня всiм 🍀 Менi прийшов лист вiд USB's CLIC Program, там добавленi документи - 3 штуки- це для курсiв французької мови. Менi потрiбно заповнити цi документи та обратно надiслати, на той самий email? Дяка Всiм за допомогу 💐
-
Не знаю що там за схеми і хто з мігрантів більш гідний, але походу питання дорогої нерухомості тут ключове. Уряд мусив подумати про це і передбачити, та наряду з іммігрантськими програмами розробити ініціативи щодо активнішої забудови. Більше будівництва, більше податкових надходжень від будівельних компаній, менше дурних штучних неринкових законів про заборону купівлі нерухомості іноземцями (навпаки, тут треба теж залучати іноземний капітал). Канадці не потерпають від дорогої нерухомості і не хейтять мігрантів, імміграція підтримується на високому рівні і продовжує сприяти зростанню економіки. Одні плюси.
-
Це гарна iдея 🌷
-
Ну а як же мати білизну постільну на всі случай життя ? Коли сумно- темні кольора, в літку щось сине- зелене , в зимку якісь теплі кольора 😁😁
-
Фіттед шит твоє все А ціна ковдри та duvet cover часом не на багато відрізняється :) То май собі на кожну пору року окрему ковдру, та насолоджуйся життям 🕊
-
@Popotatoo, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Прати ковдру кожен тиждень... Ну таке, головняк. А щє бавовна на дотик приємніше. А flat sheet не зручно бо вони з ковдрою будуть їздить
-
Можна прати раз на 2-3-4 тижня
-
Поня, а підкажіть як ви попали на курси? І скільки вони коштують?
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/work-permits.html
-
Так правильно
-
Любі друзі привіт 🙋♀️ Підкажіть будь ласка, як я можу змінити онлайн хелс кард у звʼязку з отриманням нового перміту з довшим терміном. Дуже дякую та усім гарного вечора 🙂
-
Чекала мiсяць на лист вiд них
-
Дякую Я ще чекаю черги навіть від веларк
-
Ще не попала, тiльки записалась. Тепер черга ,якщо буде мiсце для мене на вечiр пару раз у тиждень у вереснi - це буде чудово Записалась онлайн, потiм визвали на екзамен ( минулого тижня), тепер от документи прислали. я зрозумiла, що це безкоштовно, це ж вiд Welarc
-
Ок, десь строки зрозумілі Упс, я можу бути поза Канадою в відпустці як раз, я ж везунчік, ну тоді буду вирішувати
-
Увага! Купили лазанью в костко, а вона занадто перчена, неможливо їсти!!!!
-
Кажете смачна там?) глянемо
22 Jan 2023, 08:02
163040/230103
less than a minute ago