Українська Манітоба
-
Це рік тому відос , чи я помиляюсь 😀
-
Но мішка звалив поки йшов🥲
-
Я там коли останній раз був в тому районі, пішов трішки по трейлу, а там канадці такі на веліках їдуть та кажуть «There bear on the tree about 500 feet away, hurry up”🤣
-
2023
-
Та прати білизну після кожного раунду 🤣
-
Запитання до тих, хто прийде на побачення з консулом без запису. О котрій треба вже бути там і займати чергу? Я-то планую зарання прийти, але наскільки рано?
-
Емм.. так цей новині рік 🤔
-
Тут у людей з головами у Вінніпезі все ок ? Ціни на рент просто скоро ,як у Торонто буде . Це жесть . Там такі халупи ,без пралки від 1500(1 bedroom ) жесть .
-
Стимул купувати кондо і здавати в рент))
-
Та ок у них все. Не для того ми сюди їхали щоб ціни низькі були. У людей інвестиції і вони мають працювати ¯\_(ツ)_/¯ Nothing personal
-
Так ціни підскочили Я он орендую 1472+ нет і світло це ще 150в місяць,і хата така що курятник у моєї бабушки краще побудована.але спеціально орендував її бо близько до роботи і не треба друге авто.
-
Не спорю,майже вся комуналка вся входила,але не заробиш на сьогодні на тій нерухомості,я рахував там виходе +-2000 в місяць всі платежі,а реально здати її можливо максимум 1500 ту хату.
-
Пам'ятаю я Ваші підрахунки, там все ОК було. Те "фі" включало дуже багато всього.
-
В Торонто за 1500 буде койка з індусом на сусідньому ліжку😁
-
Ага,з такими неадекватними кондо фі і проперті такс хер що заробиш.рахував вже все.
-
Хіба? Мені здавалося, що менше там виходило. Але якщо комуналка включена буде, то дорожче, ніж 1500 можна здавати.
-
тобто сплатите 500*12*25 = 150 тис за кондо яке зараз 300 коштує, а через 25 років мабуть 600+-. Як казав класік помножите внесок на 4
-
Підкажіть, будь ласка, таке. У мене залишилось 6 днів контракту з Shaw. У мене зараз настільки немає часу і настрою цим займатися, що немає слів, щоб це виразити. Якщо не подовжити цей контракт, але і не скасовувати його, то що буде? Вони автоматично подовжать самі за дуже погану ціну на наступні 18 років, м? Або просто вимкнуть мені в неділю інтернет?
-
Постраждає кредитний рейтинг ☝🏻
-
Навряд чи, але ок)
22 Jan 2023, 08:02
163100/230596
about 2 hours ago