Українська Манітоба
-
Ні, в тому числі і тимчасові резиденти
-
Всі разом, включаючи і тимчасових резидентів
-
Я так розумію ПР
-
А если сложить Гон-Конг и Китай, то нифига себе (почти догнали Индию)-все-равно ж нация китайцы🧐
-
Є статистика по усіх іммігрантах, а є статистика тільки за ПР.
-
в нас чути все, реально ВСЕ, ще й немає килимів. Від сусіда зверху чути, як кіт м*якенькими лапками тупотить. Під нами сусідка здригається, коли мій тодлєр пробігає по коридору, вона раніше приходила скаржитись, але вже змирилась, напевно. Почала вона від того стресу грати на гітарі годинами. Нам чути кожну ноту. Добре, хоч не скрипка. Ось так і живемо🤯
-
Я свого часу думала, що в мене параноя. Бо ми на останньому поверсі, а я постійно чула, як хтось бігає… аж поки не побачила гусей, що гуляють нашим дахом😂
-
А в мене голуби Таке відчуття що в стінці, даху, всюди з цим своїм звуком
-
Від білок також можна інфаркт дістати, особливо коли вони проникають у горище і бігають там вночі. Здається наче хтось прямо над вашою спальнею продирає хід у вашу квартиру
-
'Just because you're paranoid doesn't mean they aren't after you.'
-
У гонконжан свій паспорт, своя національність, своя мова, своя письменність , свої гроші , свій президент, своя демократія . Їм не пощастило з сусідами. Не треба їх разом складати 🌚 Треба зрозуміти і пожаліти .
-
О, як щасливий мешканець basement unit - I can relate Усілякі білочки і зайчики шкребуться у вікно, рознюхують і дуже страшно стає Вже думаєш чи не заглядає хтось чи є хтось вдома щоб вдертися і пограбувати
-
То, певно, коментар з розряду "адіннарод"
-
Дякую! Costco?
-
Best buy, Staples, Walmart
-
Скажіть, будь ласка, якщо мені треба купити найдешевший, але новий смартфон (без плану, просто телефон) - куди б ви порадили піти? Він не буде активно використовуватись, потрібний просто для підключення контрактного номера, тому характеристики неважливі особливо. Амазон не підходить, бо це потрібно терміново завтра
-
Їм скоріше з відсутністю сусідів пощастило 😊
-
Вони ж хотять паркан будувати зверху ))) їх канадські кабани інвейзять 🤣
-
Штатам , зверху якщо 😁
-
Австралії)
22 Jan 2023, 08:02
163165/230573
less than a minute ago