Українська Манітоба
-
Вініпег, Безпечно, все таке.
-
У магазині їх немає. Тільки онлайн.
-
Я мав на увазі оці телефони. Вони без плану продаються. Вони, зазвичай, в тому відділі, де комп'ютера техніка тощо.
-
Та то стрьомна вулиця. Буває.
-
В Staples іноді пишуть є в наявності, а по факту нема. Я в Онтаріо витратив 2 дні на пошуки "available in store " Шукав по магазинах Staples в Бремптоні, Торонто і знайшов в Річмонд Хіл
-
Хто мав досвід з міст-доставками?? Відправив посилку «літаком» ще 8 числа. Тільки вчора її відправили з Торонто. Це для них ок такі таймлайни ? 😐
-
Хто сьогодні на пляжі? Не здуває в озеро? 😁
-
Не було восени і немає ні на McGillivray ні на Редженті. Але мені і не потрібно вже 😁
-
@ELENKA_koluchkax видаляю ваше повідомлення. Воно написане мовою, не дозволеною за правилами чату. І ви ігноруєте прохання адмінів перекласти. Наступного разу бан.
-
Йдеш береш картку з тим телефоном, а тобі зі складу приносять. Чи просто в них нема на складі зараз?
-
Можливо незабаром для одного проекту буде потрібно хтось, хто вміє балакати мандарин/китайською. Нагадайте, хто тут говорить цією милозвучною мовою.
-
Купували без плану
-
Вони якось раз в тиждень відправляють з Вінніпегу до Торонто. Скажімо, ви принесли посилку до агента Моста у середу, а відправляють лише кожного вівторка. Тоді ваша посилка буде чекати тиждень у Вінніпезі.
-
Відправляли не раз, майже завжди літаком. Воно якось рандомно відбувається…. Раз посилка «світилась» в Вінніпегу три тижні, доставили до України за майже півтора місяці, інший раз посилка долетіла за 20 календарних днів… Відправляли в одному і тому ж місці, щоразу в суботу.
-
Пропоную Вам рекламу в каналі ⬇️ 💛 УКРАЇНСЬКІ ДІВЧАТА 💛 • Активна жіноча аудиторія • Якщо цікаво,пишіть адміну ➡️ @alena_alena_01
-
Всім привіт. Шукаю міграційного адвоката. Поділіться контактами будь ласка🙏🏻
-
Раніше були.... десь між телевізорів саундбарів та еарбадзів стоїяв окремий стенд Мабуть й досі там стоїть Я б запитав sales rep з відділу електроніки Але так, Motorola - невмирушча 🔥🔥🔥
-
Піду завтра шукати) дякую!
-
Шановна громадо, вітаю всіх! Мене звати Влад і я працюю в автосалоні «McPhillips Toyota». Хочу звернутися до тих, хто шукає собі нове або вживане авто, чи просто хоче оновити наявне. Знаю, наскільки кожному важливо мати гарну та надійну автівку, тому готовий з радістю допомогти з вибором такого варіанту для Вас. Залюбки запрошую всіх! Подивимося наш інвентар та список нових авто, зробимо тест-драйв бажаних варіантів та просто попʼємо кави і поспілкуємось про автівки. У нас є великий список вживаних та декілька нових авто в наявності, а також доступні всі нові моделі для замовлення. Буду радий відповісти на будь-які запитання, зі мною завжди можна звʼязатися наступними способами: (204) 338-7985 - робочий номер (просто запитайте Влада), vrak@mcphillips.toyota.ca - мій e-mail, 2425 McPhillips St. - фізична адреса, Та звісно ж приватні повідомлення. Бажаю всім гарного дня і буду радий побачити вас у нашому салоні. #авто #тойота #cars #toyota #продаж
-
Доброго дня, коли можна до вас зайти, і чи є королла для тест драйву?
22 Jan 2023, 08:02
163195/230595
24 minutes ago