Українська Манітоба
-
Піду завтра шукати) дякую!
-
Шановна громадо, вітаю всіх! Мене звати Влад і я працюю в автосалоні «McPhillips Toyota». Хочу звернутися до тих, хто шукає собі нове або вживане авто, чи просто хоче оновити наявне. Знаю, наскільки кожному важливо мати гарну та надійну автівку, тому готовий з радістю допомогти з вибором такого варіанту для Вас. Залюбки запрошую всіх! Подивимося наш інвентар та список нових авто, зробимо тест-драйв бажаних варіантів та просто попʼємо кави і поспілкуємось про автівки. У нас є великий список вживаних та декілька нових авто в наявності, а також доступні всі нові моделі для замовлення. Буду радий відповісти на будь-які запитання, зі мною завжди можна звʼязатися наступними способами: (204) 338-7985 - робочий номер (просто запитайте Влада), [email protected] - мій e-mail, 2425 McPhillips St. - фізична адреса, Та звісно ж приватні повідомлення. Бажаю всім гарного дня і буду радий побачити вас у нашому салоні. #авто #тойота #cars #toyota #продаж
-
Вітаємо, Христина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаю, сьогодні працюю до восьмої години вечора, приходьте в будь-який час. Або можете написати мені в ПМ чи зателефонувати і я забукаю для Вас апоінтмент на певний час, щоб точно не довелося чекати. Є дві королли для тест-драйву: в комплектаціях LE та SE, тому завжди велком!
-
Добрий день! Порадьте, будь ласка, ортодонта: потрібно підлітку (15 років) зняти металеву пластину для розширення щелепи, встановлену в Україні, а потім поступово на обидвох щелепах вирівнювати зуби брекетами, а також меншій дитині (9 років) обидві щелепи розширювати пластинами, і потім брекети
-
В вас open work permit Це означає що він може працювати будь-де в Канаді
-
Безкоштовно медогляд вже не пройдеш Щодо health card, можно оформити онлайн, або до них в офіс