Українська Манітоба
-
Не єносизмість мене)
-
Цікаво а чи є якийсь термін коли хтось дискримінує єнотів? Єномізація? Єносизм?
-
Так Він не Єнот зі смітника Хай пробує
-
Де можна смачно і не за всі гроші світу пообідати. Але не фаст фуд
-
Бо є не мєсний ))))) не з Вінніпега
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка ті, хто живуть у Віннірезі, хороші заклади типу наших столових. Наприклад, такі, як "Пузата хата"
-
Цікаво. Що це за люди що поїхали з Канади і не збираються повертатися. Чому воні так зробили?
-
В костко хотдогі за 1.5 є
-
Це не репрезентативно. Повертається менш, ніж 10%. Остаточно будемо бачити десь у 2026 році
-
Спробуйте китайські буфети, може.
-
Я і не збирався претендувати на репрезентивність. Але це моя особиста статистика. Це з де більшого люди навіть не середнього класу - пролетаріат так би мовити. Тому відповідаючи вище на запитання чому - ну основні причини :1) не збирались тут залишатись, так би мовити туристи (приїхали бо була можливість) 2) Не розрахувати своїх можливостей (мова, готовність працювати де тільки можливо та обмаль грошей) 3) В Европі все краще і там дают житло і грощі. (Думали чи когось послухали шо тут так же) ну це то шо я чув в своєму оточенні від тих хто поїхав.
-
От тут готують студенти Red River College. Вони на кухарів навчаються. Їла там лише раз. Враховуючи що то студенти готують, то їжа нормальна maps.app.goo.gl/7XH4Unao9RQqrCL96
-
Ось цього я точно не знаю. І навіть гадати не буду. Та і не важливо. Поїхали і поїхали.
-
Сподіваюсь, вони поїхали до заможніх країн в Европу, а не в щось типа Польщі
-
Old Spagetti Factory на Forks має дуже адекватні ціни, і у гарному місці
-
А в мене статистика така: з кількох десятків сімей (сусіди, знайомі, співробітники та парафіяни моєї церкви) - поїхали двоє.
-
Вітаю! Можливо хтось буде летіти в Україну на днях, потрібно передати документи! Буду дуже вдячний!
-
Не всі, деякі в такому шоці від холоду, що аж проснулися 😁
-
То всі так хочуть спати ,як я ?🤪
-
На третю ніч вкрали авто, бо в першу ніч з гаманцем вкрали ще й другий комплект ключкй. Можливо хтось побачить сірий Ярис на квебекськиз номерах
22 Jan 2023, 08:02
163300/230735
3 minutes ago