Українська Манітоба
-
Я не знаю
-
Звідки ця інформація? Це термін для початку курсу чи вже якщо вчишся - то все, кінець?
-
Подальшіх іам успіхів у житті!
-
Це дата закінчення усіх settlement services для CUAET.
-
Дякую. Якщо Ваше "не знаю" на запитання "звідки інформація", тоді справді весело))
-
А температура водички, яка, не підкажете? А то все дощі та дощі... Те ж хочемо поїхати, та хвилююсь, що ще не прогрілась.
-
А не підкажете, який withdraw limit на Coinbase? Особливо для " свіжих" аккаунтів він може бути не великий....
-
Вчора на Гранд біч вода була, як молоко, купались всі, навіть малявочки з води не вилазили. Сьогодні на Бердсхілі було прохолодніше, вітер холодний, але двом автобусам підлітків (самер кемп) не завадило 3 години купатись і закопуватись в пісок.
-
Manitoba не має лімітів help.coinbase.com/en/coinbase/other-topics/legal-policies/canada-regulatory-faq
-
Я не в курсі. Там треба проходити верифікацію особи
-
В нас взагалі нічого не вийшло. Вони таку перевірку особистості запросили, що капець. Одразу на перевірку відіслали, ми лише спробували 20 доларів на пробу. Айді, все таке інше це ще півбіди. Але вони з роботи документи теж запросили , перечень доків як на ПР
-
Якщо оберете Coinbase, будьте готові до цього:) двічі підряд на місяць блокують перевод нещасних 1000 баксів😅
-
То рандомно, до цього випадку все було норм. Можна було і на інші біржі відправляти, і виводити. Просто треба бути готовим, що одного разу все піде не по плану:)
-
Який зміст користування при таких нюансах ?
-
Хелс карту зараз всі отримують тільки за 4 тижні. Медогляд можна пройти до того, як отримав хелс карту. Зараз це платно, але можна оформити заявку на повернення грошей. З ворк пермітом Вам дали інструкцію , в ній вказан сайт де Ви можете знайти адресу закладу де можна пройти такий медогляд і там же вказана мова обслуговування.
-
Це лише нюанси, не всі з ними стикаються. На великих сумах, вважаю, краще не ризикувати. А от для дрібних переказів - швидко і зручно.
-
Вітаємо, Nataliia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаю Шукаю інформацію про будь які допомоги від держави самотнім матерям. Буду дуже вдячна.
-
Розшукується сірий хетч Toyota Yaris, на квебекських або манітобських номерах, викрадений у Fort Richmond, Winnipeg
-
Діло в тому, що жодної інструкції мені не давали, розбираюся вже по ходу сам
22 Jan 2023, 08:02
163364/232113
4 minutes ago