Українська Манітоба
-
Я в родині розмовляю російською. В україномовному середовищі - українською(це якщо вас цікавлю я персонально). З приводу гри, то її, навпаки, проводжу українською (правила, пояснення і тд). З учасниками, що говорять російською, - можу відповідати чи пояснювати російською. Тому й кажу - мовних обмежень не встановлюємо. Хто якою мовою говорить - нехай говорять, абсолютно up to participants.
-
Дякую 🌷
-
Купить в звичайній аптеці over-the-counter мазь Polysporin вона і ранозаживляюча і обезболює…
-
Я так змерз 😢
-
My favorite) Але я не знав що можна і тваринам його
-
А якшо машина в лізингу? Страховка покриває не всю вартість 😔
-
Якшо бути точним, то ось
-
Наскільки я памʼятаю, то він саме його знайшов на потязі який стояв десь на стоянці з вільним доступом
-
Вибачте, неправильно висловився. Я мав на увазі, момент щоб не залишитись винним і не платити за лізинг, при тому що авто буде в умовному Дубаї або ще де по світу.
-
якщо лізинг - то це проблеми лізінгової компанії. Але якщо вони списують авто - ви нічого не отримуєте, все йде до лізінгової компанії. У MPI є страховка вашого Downpayment тільки опціонально
-
Все просто - митниця вішає «собаку» на контейнер і він вже нікуди не пливе. Далі митний огляд та інвойси за нього та за демёрж. Це якщо все добре. Нікто не буде вже квапитись знайти цей контейнер, провести огляд та погрузити на те саме судно.
-
Я робила дуже просто. Написала у звичайні формі, дуже багато прикладів в інтернеті, написала на українській мові та самостійно переклала на англійську, і пішла до іммігрант центру і обидва документи мені там завірили, і українську версію я відіслала в Україну Укрпоштою, ішло місяць, все спрацювало.
-
Так, буде, soft touch tunnel - це коли стаєте одним колесом на конвеєр, і далі машину тягне по мийці. А софт тач, то щітки неопренові.
-
Дякую
-
Отож. А потім виявить що що той AirTag був викинений з машини, і хто буде платити за demurrage? Поліція точно не буде.
-
А ʼклієтнʼ вже сидить у Дубаї і чекає на контейнер.
-
Та чого ж не можно:) То ж брати наші менші… В мазі є антибіотики, можливо вони недостатньо сильні будуть для котика, але спробувати можно:) Я своєму ухо мазала після чергових розборок з сусідськими котами 😺 Зажило як на собаці:)
-
Тот, хто й завжди, лініі - booking party, а він перевиставить на клієнта і ніякий диспут тут не допоможе😀
-
Але вони ж все одно залишають подряпини на лакофарбовому покритті, правда? Можете трохи поділитися внутрішньою кухнею? Як відбувається чистка цих щіток? Може є якийсь лайфхак коли найкраще їхати? Дуже цікаво 😄
-
Доброго дня, чи є хтось хто досі чекає на повернення податків?
22 Jan 2023, 08:02
163434/236724
about 2 hours ago