Українська Манітоба
-
Правила є - і це правило у відсутності мовних обмежень. З приводу поведінки - за правило вважаємо норми адекватності і нетоксичної комунікації. Це просто не те правило, яке вам подобається)) Але ви маєте на це право, тож я не засуджую 🙌
-
Я нікого не цькую, а просто питаю про правила гри та комунікацію. Щодо ввічливості, то нагадати вам, як російськомовні здорові мужики приходили в КУК на УНО за матрасами та вимагали в україномовних дівчат-волонтерок загрузити безкоштовні матраси у їхній трак? При чому половина волонтерів у тих організаціях не розуміє російської.
-
А не могли просто відмовити у наданні послуг? Та й все.
-
Давно не було мовного питання
-
я прямо детально не переглядав але не бачив хейту відносно когось персонально. власне уточнення правил :) imo, комюніті/соцгрупа визначає правила спілкування: на рівні групи ФБ/тг, на рівні сімї чи на рівні діаспори інші можуть приймати ці правила або формувати свої групи - це базове правило безвідносно мови чи форми комунікації. що є причиною таких правил це вже інша тема розмови
-
За всю історію інтернету не було ще випадку, де людина, за допомогою дуже емоційного смс, змогла хоч в чомусь небудь переконати іншу людину. Але тут люди годинами щось все ж таки намагаються довести один одному. Висновок один: які ж все-таки українці, і україномовні і російськомовні, оптимісти 🫶 Нагадую, що єдиний спосіб виграти суперечку, в якій обидві сторони не чують одне одного, це припинити її на благо усім учасникам чату. Дякую тим, хто намагався за мене вступитись, я це ціную. Але я можу сама за себе постояти 😊 Дякую Дмитру, за те, що підняв таке важливе питання, але ми в групі вже мільйон разів його обговорили. Наперед дякую кожному, хто не стане висловлюватись далі з приводу цього, щоб не засоряти чат (але якщо дуже хочеться - пишіть в особисті, завжди рада 🙂) Всім миру і гарного дня. 💙💛
-
Так вона ж не може тепер за тих мужиків віддуватися 😄😁 дівчина написала, що гра українською, але якщо комусь треба, йому пояснять російською. Якщо вже це наратив росії, то не знаю… Шо їй треба зробити? Ну нехай розстріляє російськомовних українців, якщо вони прийдуть на гру, в Канаді це ок????
-
Сьогодні навіть мені моя шуба не допомогає 😢
-
Максим, у тому і справа, що контейнер до місця замовлення не дійде. Якщо його тут хтось зупинить, відкриє і тд, то вже ніхто ніколи ніяких грошей ніхто не відібʼє і не побачить. Тому ocean lines і couriers на таке не підписуються. Не кажучи про те що рух AirTag сам по собі не є доказом що дозволяє поліції відкривати чийсь контейнер.
-
-
Вода камінь точе 🙂 Помаленьку продовжуємо робити своє
-
Знов довід не по темі. Це не про можливість. Це про ОБОВʼЯЗКОВУ оплату. Повірте мені, замовник перевезення оплатить все, у противному випадку, не буде релізу на контейнер у пункті призначення, а це додаткові сторідж фіз та демёрж. В цій сфері клієнт не завжди прав 😀
-
Жінка, яка обслуговувала, намагалася допомогти. Але чоловік хотів отримати послуги без додатку Резерв
-
Ми з непорозумінням впораємось самі, на грі, дякую за думку 🙌