Українська Манітоба
-
Максим, у тому і справа, що контейнер до місця замовлення не дійде. Якщо його тут хтось зупинить, відкриє і тд, то вже ніхто ніколи ніяких грошей ніхто не відібʼє і не побачить. Тому ocean lines і couriers на таке не підписуються. Не кажучи про те що рух AirTag сам по собі не є доказом що дозволяє поліції відкривати чийсь контейнер.
-
-
Вода камінь точе 🙂 Помаленьку продовжуємо робити своє
-
Знов довід не по темі. Це не про можливість. Це про ОБОВʼЯЗКОВУ оплату. Повірте мені, замовник перевезення оплатить все, у противному випадку, не буде релізу на контейнер у пункті призначення, а це додаткові сторідж фіз та демёрж. В цій сфері клієнт не завжди прав 😀
-
Жінка, яка обслуговувала, намагалася допомогти. Але чоловік хотів отримати послуги без додатку Резерв
-
Ми з непорозумінням впораємось самі, на грі, дякую за думку 🙌
-
Підкажіть Як і де можно видалити родимки? Яка процедура і скільки може коштувати видалення 6-х наприклад?
-
Congratulations to class of 2024!!
-
Тепер і строки зрозумілі Ну від дерматолога я іншого не очікував
-
Дякую Значить до лікаря сімейного а потім до дерматолога
-
В деяких волкінг роблять відразу на місці, не знаю за Вінні, але в Брендоні можно то відразу зробити:)
-
Я в таких випадках люблю фразу, що бажання - це тисяча шляхів, небажання - тисяча перешкод. Дуже чіпляє, що чомусь по дефолту виділяють як ʼобіженихʼ тих, хто ʼне володіє українськоюʼ, але чомусь не згадують тих, хто не володіє ( і з якого дива це взагалі потрібно в Україні?) російською. Я не про конкретну гру, а ситуацію загалом, бо щойно починається мовна тема, як риторика та сама. Що робити украінцям, якщо іх ʼпартнери по гріʼ , теж нібито українці, говорять лиш російською, яку вони не розуміють? Це абсолютно серйозне питання, без стьобу.
-
Насправді залежить, як то подати і від сімейного лікаря. Я чекала 3 місяці на апоінтмент в дерматолога ( то типу швидко 😅). Але коли йшла з проблемою до сімейного, то не просто казала, що от хочу до дерматолога, а чітко описала, як проблема псує моє життя і що я боюся, аби чергове пошкодження тоі родимки не призвело до чогось поганого, бо я постійно іі чіпляю одягом.
-
Всім привіт 🙋🏻♂️ Чи є хтось тут хто подавався на ПР по спонсорству (одруження с громадянином Канади)? Якщо в когось є про це інформація будь ласка напишіть мені в приват🙌🏼