Українська Манітоба
-
22 місяці
-
Нехай здохнуть всі москалі і прихильники «какаяразніца»
-
Курії айкосов є? :) Накупив в собі стіків, синіх ті шо як зубної пасти наївся. Може кому нада, поміняю на міцні :)
-
Є адекватні фірми які дають відповідь навіть як ти не підійшов,чисто бот розсилка
-
Так. Те що вам «не відповіли» не робить роботодаця поганим.
-
Для мене в пріоритеті отримати громадянство в цій країні і залишитися в ній, тому що через війну мені більше нема куди повертатися. Тому мені простіше пів року попрацювати Монітобе, щоб отримати ПР за допомогою провінції. А потім би вже хотілося їхати в Торонто жити, бо маю комп'ютерну освіту і я в цій сфері шукаю вакансії.
-
Норм тєма,читав про компанії які за пів року відповідають.От і сенс на таке час тратити?
-
Ось до чого вже додумались….
-
Допомога з переїздом, перевезення та завантаження меблів, будні після 16:00, вихідні будь-який час +1 (431) 866-3837 Ігор
-
Також пам‘ятайте що «використовувати» провінцію теж не бажано.
-
Так, скоро мерседеси почнуть роздавати… Жарт звичайно але у програму КУАЕТ могли б внести деякі поправки
-
Зараз стільки богато блогерів-ютуберів , за якими так цікаво спостерігати . Починаешь дивитися з першого відео - БЕЗКОШТОВНИЙ ГОТЕЛЬ! Безкоштовно годують! Через три місяці - 10 причин чому ми вирішили поіхати з манітоби . І по списку - холодно, скучно, бомжі, деревня . І таких дуже богато. Приїхали , у перших відео кажуть що роки на 2 , поки адаптуюся та отримають пр . А вже місяца через 3-5 «чому ми переізжаємо»