Українська Манітоба
-
Знають і розмовляють - різні речі. Їм «какая разніца»
-
Я не дуже розумію як технічно можливо щоб науковці у віці 40+ не знали української. Адже в Україні вже багато років викладання та робота держ установ на українській. А науковці це ж державни працівники, певно заповнюють купу папірців на роботі українською. Тобто українську вони знають, не можу повірити що не знають. Дивно якось
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня усім! (з дозволу адміністрації публікуємо свою рекламу) #Дизайн #Поліграфія #РозробкаДизайну #Візитки #Буклети #ВебДизайн #ЯкісніПослуги 🇨🇦💙💛 Увага, українці в Канаді! 💛💙🇨🇦 Шукаєте спосіб виділитися не тільки своїм бізнесом, але й підкреслити свою ідентичність? Ми готові допомогти вам зробити це стильно і професійно! Ми пропонуємо послуги з розробки дизайну і поліграфії. Ми створюємо унікальні візитки, буклети, листівки і навіть дизайн для веб-сайтів! 🎨✨ Уявіть, що ваші візитки та рекламні матеріали такі ж яскраві та запам'ятовувані, як ваша культура. 🇺🇦🌟 Чому варто обрати нас? ✅ Креативний підхід з урахуванням ваших потреб ✅ Індивідуальні рішення під кожен проєкт ✅ Швидке та якісне виконання ✅ Прекрасний результат, який виділяє вас серед конкурентів 📞 Зв'яжіться з нами сьогодні, і давайте разом створимо щось дивовижне для вашого бізнесу! 🚀 💌 [email protected] 🖊️ телеграм @pdesign4you ❤️🔥 Покажіть купон і отримайте -7% знижку на перше замовлення 🛒 www.qr.codes/qDiKl7 Підтримайте свій бізнес. Дозвольте нам допомогти вам виглядати професійно та стильно!
-
Дивлячись, із яким матеріалом працюють…це також важливо
-
Доброго дня! З 1 серпня здам у cаблет апартаменти 721-Sterling Lyon Prwy, район Tuxedo, 3 поверх, вікна виходять у двір, петфрендлі. 2 спальні, два санвузли, гардероб, простора вітальня, ден, площа 954 Sqft. Дуже тепла та простора квартира. У квартирі є пральна машина та сушарка, посудомийнамашина. Договір до кінця вересня з ціною 1850 CAD. Далі ціна буде десь 1965 CAD. У вартість включена вода, вартість паркування 60 CAD. Квартира знаходиться у гарному районі, поряд автобусназупинка (74 та 677), Coop, Dollarama, IKEA, Outlet Mall, зупинка шкільного автобуса (Laidlaw School). Поруч ліс та Assiniboine Park, FortWhyte Alive. На машині близькодоїхати до Superstore, Walmart, Costco та Zoo. На територіїкомплексу є Басейн та майданчик з BBQ, спорт зал та просторий клуб хаус з більярдом та місцем, де можнапопрацювати у робочі години. Для всіх мешканців відкритоCoffee point Starbucks (5 am – 5 pm Mon-Fr) Пишіть в приватні повідомлення щоб подивитися квартиру.
-
Дуже цікаво ви пишете. Ви пишете, що немає українців, що не розуміють російську мову. Але вони є. Покоління, яке пішло у школу після 1990 року у школі російської мови не вивчало. Якщо батьки оберігали дитину від російського контенту, не навчали вдома читати російською, не виявилися фільми російською, то таких людей має бути багато. Якщо сучасні батьки пропускатимуть повз усе російське , бо то сміття, захищатимуть дітей від усього російського, то нові українці не знатимуть російської мови так як українці не знають чеської чи болгарської мови
-
Як на мене, все просто — приходиш в держ установи, чи на роботу, чи в кафе в Україні з офіціантом, чи з продавцем в Україні, чи ость тут у групі — розмовляєшь українською. Показуєшь що ти теж знаєшь мову, а не там мовно чи розумово відсталий. Зі своїми друзями розмовляй як хочешь.
-
Я не хочу вчити німецьку і в Німеччині не хочу жити. (Наслідки старорежимного виховання). Хоча багато друзів поїхали до Німеччині і кажуть що там гарно. Я навіть в Німеччині не разу не була. Була в Австрії, у Відні кілька днів. Нормально мені було! Але знайомі казали що у Відні австрійців ще не так і просто знайти 😀 А от у Польщі мені гарно було подорожувати (була майже у всіх великих містах). Але ще до Корони. Приємно там себе відчувала. Як працює моя голова — зрозуміти не можу 😀