Українська Манітоба
-
Краще розкажіть, чи то правда, що всі бейкері у Вінінпезі викуповують українці? Сьогодні почув таку байку від канадців.
-
У мене вже ловить
-
Він так може 😱
-
Те що я мав на увазі що я знаю, не дотично до кр татар. ) Не хочу полеміку.все буде добре.
-
Так, мій водафон «привʼязався» до telus
-
А Ну тут може і згоден Бо любимо випічку
-
Вибачаюсь , може у вас телус, його пофіксили , а белл і іншу мережу ще ні. Це так сапорт мені казав
-
Принаймні, сьогодні була у філіппінському - українці помічені не були 😅
-
Яких таких людей? Нащо ви мені то кажете ? Я лише та людина, яка сказала, що ви несете якусь нісенітницю. А ви на це відповіли якимось наступним трешом. Астанавітєсь!
-
Повірте у кримських-татар такеж відношення було і буде потім.
-
Реально кажуть, що у всіх кафешках, де продають випічку, постійно багато українців, в основному молодь.
-
Зрозуміло. Та було, шо навіть не міг підключитись до будь-якої мережі навіть…але то було вчора пізно ввечері. Сьогодні вже ок Якось вибірково просто виходить
-
В тому і проблема 😁
-
А я хочу домашніх пельменів
-
Яка проблема з угорською? Я чуть моніторив, угорці там як друге днр. На закарпатті
-
Порівняння ні про що. Угорці мають Угорщину, кримські татари не мають іншого суб'єкта, на який може впливати про адінарот (можете приплести Турцію, звичайно). Кримські татари - меншість від населення Криму, і питання "виключно наша земля" сюди не клеїться. В той же час як і більшість кримчан, спілкуються расіянською. Якщо хочеш накинути про мову, треба було спитати як будуть українізовувати кримчан.
-
Ну ось бачите як мало Ви знаєте про Крим. Нагадаю Вам 6 статью конституції Криму від 1998 року : Державними мовами в Республіці Крим є кримськотатарська, по читайте ту конституцію багато нового для себе дізнаєтесь.
-
6 month Або зробити угоду нс іншу повнолітні особу що мешкає ща цією ж адресою
-
Ті хто мають проблему з українськими операторами, спробуйте вручну підключитись до мереж інших операторів.
-
Краще б вже зробили на законодавчому рівні, аби цілі міста не віддавали в оренду іншій державі 🙄 Аби там не плодилися всякі
22 Jan 2023, 08:02
164009/235364
12 minutes ago