Українська Манітоба
-
Українські паляниці зі смаком полуниці продаються у крамниці біля Укрзалізниці
-
Без штампа в паспорті? 😲
-
😁 дуже коротко і правильно. Паляниця, рушниця, Укрзалізниця, полуниця.
-
Своїх теж вистачає які за відповідну ціну спокійно перетинають кордон. Спочатку біометрія в Львові а потім через кордон до жінок)))
-
Паляниця?
-
А ще орків повно з українськими паспортами, які вони отримали через посольства різних країн. Нажаль, але воно так. Ввели би короткий тест з мови на митному контролі. 😁
-
Я :)
-
Ну передостанні дві речі не виглядають жахливими як на мене 😉
-
Ну скажемо так,едине що можуть зробити українці тут , то якщо ж можливість допомагати один одному,допомагати ЗСУ ,допомагати рідним,які залишись в Україні по - різним причинам . Та навчати дітей українській мові та культурі. Гнати їх може лише ті,хто дав візи . І хотілось би щоб вони врешті зрозуміли , що то що вони прославляли вбиває ,паплюжить базові принципи людства ,та є просто аморальним з усіх боків .
-
Я б таких палками гнав куди очі бачать. На жаль толерантності до такого нуль.
-
Та там таких тисячі . Кримсята та Придністров‘я . У тих ,і інших є можливість паспорти роботи українські . Я вже мовчу про сепараторів ))) які кричали «долар по 8 , газ по 2 грн,переворот»
-
Це інструкція www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Можете скинути посилання, будь ласка?
-
Це робиться онлайн, новий ворк перміт прийде по пошті, я подавася 2 листопада, ще чекаю
-
Потім вже можно одвести душу 😉
-
Ви змогли записатись? Бо мені не відповідають
-
Підкажіть хто знімав обмеження з ворк перміту, яка процедура? Медогляд 8 листопада зробив, на роботу, щоб влаштуватись на ту яку знайшов сказали зняти обмеження...
-
По закону наче і дозволено, але цю умову поліція може проігнорувати і впаяти штраф, якщо людина буде вести себе як п'яна
-
Manitoba Public Insurance (204) 985-7000 maps.app.goo.gl/6R2wUe2C3TzNvuTk9
22 Jan 2023, 08:02
16411/238717
about 5 hours ago