Українська Манітоба
-
Слава Богу що свої вже забрали то забирати нічого 😂😂
-
Так якщо Ви вважаєте що прочитавши цей закон ви маєте платити, все дуже просто - треба заплатити Я прочитав - вважаю що ні
-
це питання було ще відкрито давно, масово з 22 року. Просто обміну даними ще не було, а зараз він з'явився та стало вже цікавіше
-
ви повинні це донести до української податкової, я вище описав приклад та навів посилання до опису усього цього
-
Дуже цікаво Всі сиділи, ніхто не платив не тому що не хотіли, а тому що вважали що не мають згідно закону І тепер ось принесли нову зраду Їдемо всі рахувати)))
-
Окей а якщо в мене вже є резидентство іншої краіни? Не України
-
Цікаво буде, коли українська податкова буде отримувати дані цих зникнувших, а потім тцк буде підтягувати цю інформацію до оберіга. Передача "чекай мене" прямо
-
потенційно це адміністративни справи, які потенційно можуть бути перетворені у кримінальні, якщо сума штафів/податків буде більше 300к гривень, якщо я не помиляюсь
-
Я так не думаю Ще раз, якщо дійсно закону я винен, добре Я прочитав, я не входжу в поняття податковий резидент
-
Доброго ранку всім.☀️ Ці вихідні останній раз для пропозиції телефонів і планів. Не пропустіть, якщо ви заплатите більше, ніж зазвичай, після цих вихідних все буде дорожче. Завітайте до мене в WOW Mobile Polo Park Mall. Майкл
-
звісно, хочеться і далі думати, що я вже далеко та можу жити далі. але багато питань, якщо це може зіпсувати усе життя тут
-
Ну ось хай рахують Я потім віддам Ну дійсно, я не знаю ні як рахувати ні як платити, і прочитавши закон вважаю що не повинен Якщо помиляюсь, хай рахують
-
Тепер це треба довести і пройти усі кроки. Ось це питання я і бажав обговорювати. У кого які думки, може є вже інформація та інш.
-
а ще, я вважаю, буде доволі складно зараз виїхати на постійне місце проживання офіційно, а потім встати на облік тут
-
Ми жремо йербу з Південної Америки 😁
-
звісно, але це треба тепер довести до податкової. вище є посилання до процедур. але усе одно треба сплачувати різницю податків згідно договору уникнення подвійного оподаткування
-
Так стоп ми не є податковими резидентами України за визначенням закону
-
Є ще в зоопарку, в Pet rescue наприклад
-
Круто виходить ти мало того що платиш тут податки,ок.Так ще й Україна забрала в тебе всі права,паспорти не дає,сказала що ти не людина,а ухилянт.Но податки плати,плюс все майно в тебе заберем,чи що вони ще придумають.Супер,коли вони вже нажруться цими грошима
-
www.harvestmanitoba.ca/volunteer/
22 Jan 2023, 08:02
164208/230093
about 4 hours ago