Українська Манітоба
-
Тепер це треба довести і пройти усі кроки. Ось це питання я і бажав обговорювати. У кого які думки, може є вже інформація та інш.
-
а ще, я вважаю, буде доволі складно зараз виїхати на постійне місце проживання офіційно, а потім встати на облік тут
-
Ми жремо йербу з Південної Америки 😁
-
звісно, але це треба тепер довести до податкової. вище є посилання до процедур. але усе одно треба сплачувати різницю податків згідно договору уникнення подвійного оподаткування
-
Так стоп ми не є податковими резидентами України за визначенням закону
-
Є ще в зоопарку, в Pet rescue наприклад
-
Круто виходить ти мало того що платиш тут податки,ок.Так ще й Україна забрала в тебе всі права,паспорти не дає,сказала що ти не людина,а ухилянт.Но податки плати,плюс все майно в тебе заберем,чи що вони ще придумають.Супер,коли вони вже нажруться цими грошима
-
www.harvestmanitoba.ca/volunteer/
-
Доброго дня чи знає хто де можна знайти волонтерські можливості? Хочу волонтерити на постійній основі
-
United Way завжди має потребу у волонтерах. Там 90% канадців волонтерить, дуже добре для спілкування.
-
Дякую
-
😂 хай забирають краще мої пів квартири, які родичі віджали, я поржу хоч
-
Main Street Project - Holding Communities, Building Stability www.mainstreetproject.ca/
-
А мені цікаво послухати старожилів Канади, чи хтось тут живе вже десь років 5-10 і сплачує різницю податків в Україну за цей час ?
-
Я теж мучаюсь цим питанням…
-
А чого не 25%?
-
Holly Molly я плачу тільки Канаді 35%, то по ходу Україна мені ще винна 😅
-
За any рік
-
За 2004 рік? Серйозно 😳…
-
Різницю податків