Українська Манітоба
-
Щось не дуже розумію вашу логіку. Ви самі казали, що потрібно слідкувати за діями, ми порівняємо байдена і трампа, трамп зупиняв підтримку зброї Україні, байдена її надає. При трампові кацапії не тільки пн Корея, а й Америка буде помагати, якщо Україна не погодиться на умови трампівського "мирного" договору І про мізерну кількість зброї, у вас є приклади яким країнам в такі терміни надавали зброю швидше і більше?
-
Доброго вечора! Не знаю чи можу робити те шо роблю , але продаю своє ліжко за 500$ Вона нова з IKEA Кому потрібно пишіть. І стола великий і класний
-
Вітаємо, Anastasia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Як ви швидко здались захищати трампа (бо насправді такого ідіота тяжко якось відбілити) і перейшли на особистості, що ще раз показує , що на Україну вам ложити Я б був ок навіть по лінії роз'єднання зупинити війну, так мої рідні вже замахались бути на передовій роками, але ж так не вийде
-
Друзі Давайте будемо поважати один одного і вести цивільні дискусії, будь ласка