Українська Манітоба
-
У нас сьогодні взагалі вибухнув трансформатор 😅
-
Майже одночасно і вдома був вибух, що осколки збитої ракети знесли декілька поверхів будинку, і тут вибух 🙄
-
Наразi вони не знають,що сталось
-
Звонила у манiтоба хайдро , сказали, що у Вiннiпезi понад 700 домiвок без свiтла
-
я бачила в новинах зранку ,що в Днiпрi ракета влучила у будинок (( Розумiю Вас У нас м. Бiлгород Днiстровський, також пару днiв тому ракета влучила.
-
Район Rossmere?
-
Менi по телефону сказали,що це автоматична смс, вони не знають, що сталось
-
Зранку до обіду не було світла, зараз потушили. Прийшло смс від манітоба хайдро пофіксять десь о 23:00
-
Добре,що це не зима.
-
Щось глобальне, 3 км від мене той мол
-
І серед поранених є вагітна та дитинка 7 місяців Вважай центр міста 😭
-
Henderson Hwy, бiля McIvor mall
-
Ну це ж якраз і вяжеться саме з рашиською пропагандою. Оскільки вони завжди кажуть що вони не відмовляються від переговорів, але перший пункт це капітуляція України
-
NK flats
-
Були сусiдами)
-
Ну оце співпадіння Я там мешкав
-
Трамп в мене асоціюється з партією регіонів, але це думка простого обивателя.
-
Умови 2022 року
-
Добрий вечір. Підкажіть будьласка з ситуауією хто знає. Я йду на навчання на 6 тижднів на це навчання мене мій роботодавець не відправляв він просто дає мені відпустку за свій рахунок на цей час, потім я повернусь на роботу. Чи можу я податись на емплоймннт іншуранс на цей час чи може якісь інші програми підтртмки штанів?
-
Те, що кацапи пропонували підписати в 2022р. - це акт про капітуляцію, тому вони і не хотіли виносити це все в публічний простір
22 Jan 2023, 08:02
164501/230858
less than a minute ago