Українська Манітоба
-
Добрий вечір. Підкажіть будьласка з ситуауією хто знає. Я йду на навчання на 6 тижднів на це навчання мене мій роботодавець не відправляв він просто дає мені відпустку за свій рахунок на цей час, потім я повернусь на роботу. Чи можу я податись на емплоймннт іншуранс на цей час чи може якісь інші програми підтртмки штанів?
-
Те, що кацапи пропонували підписати в 2022р. - це акт про капітуляцію, тому вони і не хотіли виносити це все в публічний простір
-
Історично республіканці значно краще приймають рішення в часи глобальних конфліктів, бо вони більш радикальні, а конфлікти саме цього і вимагають. Просто це покоління республіканців на чолі з MAGA це якийсь збій в системі. Демократам треба терміново міняти кандидата і топити якось Трампа, бо він розвалить NATO і так надомовляється, що ще декілька поколінь будуть розгрібати. IMHO
-
1 - аптека 2 - будь де з відділом канцелярії, Dollarama, shoppers, Walmart, Canadian tire та багато де 3 - хм, якщо не помилюсь були в Canadian tire та wallmart
-
Замкі в Home Depot великій вибір.
-
Обіцяла написати про DNA test в 23andme. З хорошого: зробили швидко, багато важливих репортів з теми здоров'я, підтверджена схильність до деяких спадкових моментів в майбутньому, які дійсно мають місце в декількох поколіннях. Проаналізовані гени спадковості раку BRCA, що було несподівано і круто. З поганого: сам генетичний тест, заради якого я власне все це затіяла, виявився недостовірним в моєму випадку. Я дуже засмучена і спустошена через це. Все це я робила спеціально щоб знайти походження мого прадіда, це було дуже важливо для мене, він був тюрком і належав до монголоїдної раси. Тест показав на 98% європейське походження, це об'єктивна неправда. І не розумію, як вони примудрились це не побачити, це ж не сімейна легенда про Чингісхана, це людина з різницею у всього лише два покоління, 1/8 всього спадку. Це сумно. Якби я знала, що ця історія залишиться невіднайденою, я б не робила тест взагалі. Також з поганого: деякі речі, які визначаються тільки генами, в моєму випадку також недостовірні (наприклад, в репорті написано, що я нормально переношу алкоголь, в реальності я від нього миттєво засинаю і ще купа подібних дрібниць). Також дуже сподобалось "Згідно вашим генам, 50% вірогідності, що у вас пряме волосся і 50% - що хвилясте". Ну, ок. З дивного: в репортах купа проаналізованих генетичних фактів, які насправді на фіг нікому не потрібні. Ймовірно, у вас середній рівень ненависті до звуку жування, вірогідно, ви більше середнього не любите кінзу, вірогідно, у вас немає моноброві, враховуючи ваш набір генів - та ні у кого, хто не хоче моноброві, немає моноброві, враховуючи будь-який набір генів і доступність населення до пінцетів, навіщо ви взагалі це пишете? Ймовірно, ви віддаєте перевагу ванільному морозиву перед шоколадним, для визначення цього наші вчені проаналізували 739 ваших генів - припустимо, це правда, але навіщо ваші вчені взагалі цим займались? У вас 0% ймовірності чхнути після вживання темного шоколаду - good to know це за 300 доларів, thanks) В цілому тест розчарував, 3/10.
-
Чхнути після вживання темного шоколаду взагалі добило😂 Треба ж комусь мати таку цікаву роботу і досліджувати наші чхання
-
Я памʼятаю тільки, що ви робили якийсь інший тест)
-
Сорі, я мабуть пропустила, а про що ви попереджали?)
-
Та я вже і не знаю навіть, я так довірилась цим, вони мали дослідити набагато більше генів, ніж інші сервіси, зараз я якось морально не готова
-
З чисто наукової точки зору можливість дослідити будь-який ген - це прорив, питань немає. Але ну блін, 300 доларів за цю інфу?)
-
Міняються, якщо взагалі памʼятаєш, що любила вчора)
-
Ненавиджу шоколадне морозиво насправді. Не обовʼязково ванільне, але воно має бути БІЛЕ. Шоколадне морозиво мене лякає)
-
Особливо в 80+, там взагалі смаки кожен день міняються:)