Українська Манітоба
-
Міняються, якщо взагалі памʼятаєш, що любила вчора)
-
Ненавиджу шоколадне морозиво насправді. Не обовʼязково ванільне, але воно має бути БІЛЕ. Шоколадне морозиво мене лякає)
-
Особливо в 80+, там взагалі смаки кожен день міняються:)
-
То якому морожку ви відаєте все такі перевагу ванільному чи шоколадному?
-
От і я думаю, чи є сенс робити той тест 40+? Імовірність своїх болячок я і так вже знаю, скільки тут ще лишилось 😁
-
Дякую, що поділились, тепер точно знаю де не треба робити
-
По болячках у мене насправді найменше питань, спадковість вся визначена правильно. Глобальна претензія тільки одна і вона у фатальній помилці з походженням, якби я отримала відповідь на головне своє питання, інформація про кінзу і шоколад була б просто милим доповненням
-
До речі, мені тут же підкинули мою 4th Cousin родом з Манітоби)) вона неймовірно красива і така приємна і я збираюсь запросити її на каву, якщо вона тут і живе (там не видно, де людина живе зараз)
-
Купа статей про помилки кантор з дослідження днк. Дослідники висилали слину собак для визначення породи та захворювань. Всі собаки були клубні із прозорою лінією наслідковостві. Одна із п'яти контор "не вгадала" породу кількох собак із 12. А тут взагалі мова про людей треба перепровіряти по кілька разів
-
Доброго часу, допоможемо покинути кордон. Якщо виникли питання то пишіть в лс, все абсолютно легально.