Українська Манітоба
-
Всім привіт! У зв’язку з переїздом передаю в саблет-оренду своє двохкімнатне помешкання. Розташоване на нижньому поверсі в новозбудованому будинку по вулиці A-408 Ferry Rd, Winnipeg. До мене тут ніхто не жив, а отже стан апартаментів ідеальний. Чистий і безпечний район. 20 хв ходьби до Поло Парку, поблизу безліч зупинок, дитячий садочок та школа, продуктовий супермаркет, Асінабойн парк. Ціна 1500+utilities. Паркомісце безкоштовне. Лендлорд вимагає доказ про дохід (витяг з банківського рахунку, або зарплатні стеби за останні 1.5-2 місяці). Заселення протягом липня в будь який день. Контракт заключено до 31.05.2025 з можливістю продовжити. Якщо когось цікавить, за деталями звертайтесь в приватні повідомлення.
-
Одного разу, коли ми планували вагітність, ми були на прийомі у генетиків, і вони спитали, який шанс того, що ми з чоловіком родичі, і я сказала, шо близько нуля. Мені відповіли, шо не варто бути такою самовпевненою. Ми з чоловіком різних рас. Всі ми діти Божі. Це всьо, шо я можу сказати про роботу генетиків.
-
Щось не сходиться В мене третя, жруть сильно
-
Пр росіянам взагалі неясно, чи всі несловʼянські народності росії входять в це визначення
-
«Всі ми діти Божі» - це останнє, що хочеш почути на консультації у генетика, звичайно
-
В мене четверта 🌚 Тобто всіх інших жерти будуть ☺️
-
Вже хочу
-
Німці, які з Казахстану переїхали в Німеччину (а потім і в Канаду), - це трохи не ті німці.
-
Бо треба робити тест і точно дізнатися, ахахаха