Українська Манітоба
-
@rinkaa_r хоче кікнути @Glimmerass з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Вітаємо, Andrii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Зараз шукаємо, тупо за 300 нічого немає нормального, по фотографіях одне а в живу жах. За 300 в межах міста просто немає нічого (3 бедрум,)
-
3bedroom 2.bath. no compromise і ніяких сусідів за стіною. І за триста
-
Дивіться townhouse
-
То, що стоїть на сайті за 300 піде за 330-350
-
Lena Kresanova, вона є у Facebook
-
Троха абсурд що за межами вінні , десь у стоунвол, нема вибору теж.тобто все житттЯ навколо вінні і людям впадло (чи еконнмічно недоцільно ) будувати нове інше місто
-
І їх вже теж дивимось, у нас один критерій є, щоб був гараж. Але щось сумно
-
400, no compromise 😂
-
Вітаємо, Петров Артем! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я майже півтора року в Канаді і найбільше що мені не подобається в канадцях це їхня пасивність.... Навіщо щось робити якщо можна взагалі нічого не робити
-
Якщо і так працює , то навіщо покращувати
-
А куди спішити? Це ж не формула 1 :)
-
www.manitobaelicensing.ca/purchaseprivilege.page
-
Як оформити ліцензію на риболовлю?
-
Правда в тому, що коли канадці десь стикаються з альтернативою - як то краще, швидше чи якісніше, то вони вже потім не хочуть до своіх ходити за послугами старого взірця) . Тому вода камінь точить, потроху буде все мінятись. Шкода, що дуже повільно.
-
Двоє знайомих, які приїхали 7-8 років тому, вже майже побудувалися у Стейнбаху. Кажуть, місто за останні 5 років швидко розбудовується.
-
Хайби скоріше стикнулись з якісно побудованим будинком і перестали будувати оце все куда я пропан вожу
22 Jan 2023, 08:02
164722/230571
18 minutes ago