Українська Манітоба
-
Хтось є у Royal Canadian Mint чи був сьогодні? Там багато людей? Хочу поїхати, але це через ціле місто мені пертися, а там пускають тільки по 25.
-
Про Канаду від науковця, доктора Олександра Романка: Happy Canada Day. 🇨🇦 Сьогодня Канада святкує своє 157-річчя. І слоган футбольної збірної Канади "We CAN" це не просто слова, "ми дійсно Канада, і ми дійсно багато чого можемо". 🙂 Канада це країна де я прожив вже майже половину свого життя і яка стала мені другою, а може вже і першою, рідною країною. Коли у свої 23 роки я їхав з міста Суми, то не міг і подумати що в Канаді я зможу реалізуватися професійно і адвокатувати проєкти партнерств і співпраці між Канадою і Україною на мільйони доларів. Канада є країною яка робить багато інноваційного для світу і завжди є на стороні добра. Не знаю чи якась інша країна з населенням в 40 мільйонів має такий великий вплив на міжнародній арені. Канада є і буде союзником України завдяки українській діаспорі яка невтомно працює з усіма канадцями, а особливо з Урядом Канади та провінційними урядами. 🇺🇦 🇨🇦 Ще раз, з Днем Канади. 🍁
-
Покажіть фото 🌚
-
Ой, то чізкейк!? 😳 Може я щось не дочитала, звичайно...
-
Не брав ) тому і питаю «як воно» 😆
-
А ви брали? Бо я вже кілька днів питаю про той торт ))) ми не купили, мене інгрідієнс трохи відштовхнули 😁
-
Там напевно народу тьма у костко
-
Те саме )) тому наше сумління чисте 😁
-
Ні того ні другого не маю 😆
-
Чекаємо відгуків хто купив 😁 Невже ніхто з ПР не купив тортік? Або з паспортом? Що за зрада 😁
-
Не знаю) я не читав взагалі. Просто якось не зважився купити… а тепер думаю, чи не варто було 🤣
-
Вчора була. Сьогодні вони закриті
-
А заправка Костко теж не працює коли магазин закритий? Хтось зна?
-
Завжди, він просто не дуже яскравий порівняно з іншими
-
Можливо хтось знає хороше місце для відпочинку сьогодні? (Фестивалі,бари,ще щось...)
-
Не завжди, я цей холодильник перевіряю ретельно кожного разу 😁
-
Там пише, що че Червоний оксамит. Загугліть. Зазвичай це червоний бісквіт та крем-чіз. Якщо коротко - популярний та смачний.
-
І шлунок пустий
-
Мені здається , що в них він завжди є, ред вельвет чізкейк
-
Це червоний оксамит ( красний бархат 😉)з кремом чизкейк Дуже смачний тортик але для мене забагато крему
22 Jan 2023, 08:02
164866/231274
about an hour ago