Українська Манітоба
-
Добрий вечір, Залишилось мало квитків, приходіть. Буде жива музика, домашня кухня (вареники, кобаса, капуста квашена, огірки) Алкоголь Класні призи Прийдіть і підтримайте ЗСУ: Квитки можна придбати: 1. За посиланням: square.link/u/InVxtfBE 2. В Українських магазинах “Калина” та “Добромаркет” 3. В організаторів цієї події Підримаємо наших захисників у цей важкий час. Участь кожного з нас наближає Україну до перемоги. Слава Україні. Героям Слава. Слава Нації.
-
Get $350. Within the first 2 months, set up and maintain for one year: One ongoing direct deposit, for example: your paycheque and; One of the 3 transactions: 2 ongoing pre-authorized debits, for example: your hydro bill 2 Visa debits. For example, Visa* Debit allows you to use the money in your bank account using the Visa network when you shop: online, in-app, by phone or by mail order, in-store in the U.S. and internationally. Purchases made in-store in Canada are not Visa* Debit purchases.; 2 online bill payments of $50 or more each, for example: your phone bill
-
-
Офтоп. Схоже вже та фаза. 5секунд не міг зрозуміти чому у відповідь на питання ви привіталися. Потім дійшло…
-
Ще таке в даунтауні бачив
-
Конспірологи тут? 😁
-
Я вже отримав кредитну карту, купував продукти і заплатив за мобільний звязок, це буде зараховано щоб отримати 350$ кешбеку на протязі 7 місяців? Просто цікаво
-
В Scotia треба "розгорнути" кредитну картку, натиснути "шестерень " (Manadge) та опуститися трохи донизу "AutoPay" саме там. В RBC так саме зайти на кредитну картку, обрати Details, "шестерень" (Manage Automatic Pay) нижче за View Statement В СІВС має бути щось подібне Успіхів
-
В мене немає проблем з мовою, і наче з уміннями та знаннями все ок, і навіть надсилають мені запрошення на інтерв‘ю через indeed. Але я наразі працюю майже на мінімалку у місці куди можна доїхати на автобусі. Бо я не водій, здала тест на знання і тепер 9 місяців чекати. А пропонують роботу і місцях куди на трьох автобусах 1,5 години їхати в одну сторону. Тому з роботами мені здається кому як повезе, і від того є в вас машина чи ні теж багато чого залежить.
-
Хлопцi допоможiть будь ласка в кого э машина та бажання трiшки допомогти i заробити грошей : здаю на права в Вiннiпезi Манiтоба . Здав комп’ютерний тест i тест на зiр . Потрiбно поiздити для досвiду в Вiннiпезi , щоб здати роуд тест з офiцером . Досвiд э але невеликий , правила знаю .
-
Трак купляю на неділі, брав як перше авто тут, а зараз потрібно більше по роботі авто