Українська Манітоба
-
В мене немає проблем з мовою, і наче з уміннями та знаннями все ок, і навіть надсилають мені запрошення на інтерв‘ю через indeed. Але я наразі працюю майже на мінімалку у місці куди можна доїхати на автобусі. Бо я не водій, здала тест на знання і тепер 9 місяців чекати. А пропонують роботу і місцях куди на трьох автобусах 1,5 години їхати в одну сторону. Тому з роботами мені здається кому як повезе, і від того є в вас машина чи ні теж багато чого залежить.
-
Хлопцi допоможiть будь ласка в кого э машина та бажання трiшки допомогти i заробити грошей : здаю на права в Вiннiпезi Манiтоба . Здав комп’ютерний тест i тест на зiр . Потрiбно поiздити для досвiду в Вiннiпезi , щоб здати роуд тест з офiцером . Досвiд э але невеликий , правила знаю .
-
Трак купляю на неділі, брав як перше авто тут, а зараз потрібно більше по роботі авто
-
Всім привіт, кому цікаво, буду продавати своє авто. Ford Focus 2011 року, сейфеті є, 192 тис кілометрів, ціна 5500, дуже гарне авто та недорого, може з новоприбулих комусь потрібно буде. Дякую
-
Це тест на венеричні хвороби та СНІД. Не на цукор)