Українська Манітоба
-
Допоможемо покинути чат 😌
-
@banofbot
-
Доброго часу, допоможемо покинути кордон. Якщо виникли питання то пишіть в лс, все абсолютно легально.
-
Вітаю. Якщо winpass закінчився, я можу користуватись ним і надалі, поповнивши на повну вартість 110 cad? Чи потрібно новий купувати
-
Я купував новий, 110$, подав заявку, і мені погодили ще на рік, 58$, чекав десь 3 місяці.
-
І що? Я кілька місяців тому купляв дрон у канадця: - Що будеш робити з дроном? - В Україну передаємо. Збираємо по Канаді мавіки і в Україну. - О, то мій дрон буде бомбити росіян? - Та, певно, так. - Ну то даю тобі 50 доларів знижки. І ще попитаю, друзів, чи вони не мають лишніх дронів. Той канадець зрадів, як дитина, коли почув, що його дрон буде бомбити москалів
-
Знайдіть новини де русня відрізала голову нашим воїнам, або розстріляли того чоловіка який курив і сказав «Слава Україні». Це русня доречі все форсить
-
Це трохи не так працює. Багато людей які поза конфліктом думають як пан президент перед виборами: проста треба перестать стрілять. І вони жаліють всі сторони одразу. Якшо викласти подібний відос але вже з нашої сторони, то вони будуть казати абсолютно протилежні речі(до того шо вони кажуть під цим). Те що наше мін пропаганди не форсує багато випадків зі сторони русні, це дуже погано, але вже є як є. Ми можемо тільки намагатись писати коменти і пояснювати що до чого.
-
В мене є знайомий, колишній колега по роботі. Наші діти ходять разом у повітряні кадети. Так от, десь місяць тому він мене запитав: "Як там в Україні? Вже все стабільно, війна ніби завершилась?" Мені прийшлось давати 3-хвилинний екскурс, що відбувається в Україні, хоча на офіційних подіях в тих самих кадетах, постійно згадують про війну та підтримку України Канадою. Це високоосвічена людина, однак, культурний досвід та сфера інтересів у неї абсолютно інша. Це приблизно, якби мене хтось запитав про деталі війни у Судані чи зараз чи десять років тому. Окрім заголовків у канадських новинах я не знав і не знаю приблизно нічого. Аналогічно, війна у Сирії не цікавила, наприклад, українців десь до 2014 року. Мало хто знав про мільйони біженців та вщент зруйновані міста, які були очевидцями розвитку людської цивілізації.
-
Жаль,що нема українських ЗМІ, наприклад у Вінніпезі, які висвітлювали б події в Україні, як вони є і висвітлювали б, наприклад, новини Канади та США також, наприклад, передвиборчий процес у США. Українською та англійською мовами. І газети, наприклад, Українська правда, канадське відділення – це як приклад назви. Читаю Українську правду із задоволенням уже багато років, у них дуже цікавий та грамотний виклад новин, і приємний слог. Є також Європейська правда як частина Української правди. Якби ці газети продавалися тут, у Канадi, англійською було б чудово.
-
Всім привіт продам іграшки так як мені не потрібні можливо когось цікавить 😁Пишіть в приватні .
-
Це дуже нішеві ЗМІ, які навряд чи зайшли б для широкої аудиторії. Плюс це інвестиції на сотні тисяч, якщо не мільйони. Думаю, краще працювати з National Post, The Globe and Mail, Washington Post: писати статті туди, контактувати з журналістами, які працюють там і давати свій погляд. В той самий Winnipeg Free Press опублікують статтю, якщо вона якісно написана.