Українська Манітоба
-
Так і є
-
Заробити нормально на тому неможливо. Максимум - вийти в нуль і, може, заробити на донатси з Тім Гортонс. Потребує дуже багато зусиль. Новоприбулі українці не будуть читати друкований журнал, бо вони мають доступ до інформації в соціальних мережах.
-
Я б купляла газети. Обожнюю газети, в Україні завжди купувала Урядовий Кур'єр та Українську правду.
-
Ні)) та я, власне, запитуючи це, мала на увазі медіа як онлайн-медіа, друковані видання, яким ще треба організувати дистриб'юцію, мені навіть одразу на думку не спали
-
💯 Легше і дешевше підписатись на платну версію The Globe and Mail, Washington Post, NY Times
-
Так друкуваний журнал, то бiльше про ентузiазм. А ще в тому журналi могла бути можливiсть друковатися новоприбулим також. Окей, то може бути iнтернет видання.
-
ви часто купуєте паперові журнали чи газети? в мене враження що вкрай мало людей це роблять в наш час
-
Ну так питання в тому, що такого олігарха немає. Нові українці не є навіть електоратом поки і ще довго не будуть. Щоб вони стали виборцями, пройдуть ще 3-5 років мінімум.
-
В сенсі окупиться? Як саме? Не забувайте, що аудиторія такого видання буде тільки зменшуватись, а не збільшуватись. Українці перші роки, може, і будуть читати (але не купляти), але потім будуть все менше і менше. Це так як з церквами: у 90х роках всі 20 церков Вінніпегу були забиті людьми у неділю. У 2010х роках половина, а то й більше, церков перестали функціонувати. Зараз відновлення через нову кров. Однак, через 20-30 років буде те саме без постійного притоку нових обличчь.
-
Не окупиться.
-
Ви є представник меншості.
-
Так, я розумiю це, це окупиться в довгостроковiй перспективi. Зараз це мiг би бути голос кожного новоприбулого.
-
Найшов пару відео розстрілу укр полонених. Покажу кулєгам. Але сумно то згадувати.
-
Нереально просто. Я кілька разів говорив з Послом України в Канаді, то МЗС України не може навіть профінансувати частіші виїзні сесії в провінції.
-
Повнiстю згодна.
-
це могло бути щось, що фінансувалося б Україною, але, на жаль, наша держава не буде це зараз робити. свої ЗМІ, газети, це те, чого домагалися українці ще з часів кінця російської імперії, це показник об'єднання нації, окей, групи людей, показник, що ми є, нас багато. це на початку, не про заробіток, а про об'єднання. потім ЗМІ може стати помічником у політичних процесах, наприклад.
-
я розумiю це.
-
Щось не так із цим світом. Одна людина прибігла і пукнула у воду, а потім і інші набігли! Для мене це абсурд із самого початку і до самого кінця. Отже, ви пропонуєте, щоб хтось інший відкрив видання. Якщо ви хочете відкрити окей, можна дискутувати на цю тему, можливо, ви шукаєте підтримку, у тому числі й фінансову. У такому разі ще було б про що говорити. А то що це за нісенітниця? Потім почали питати про фін модель? серйозно? Тут же в групі всі знають фін модель видання! І навіть якби тут був член видання малоймовірно він би розповсюджував інформації про фін модель. Потім Ванги прибігли, котрі почали кричати, що це не вигідно, не відштовхуючись ні від чого. Ви проводили якісь дослідження? Це лише ваша суб'єктивна думка. Все залежить від підприємця, який цим займається. Писати гарно це лише частина успіху. Якби я подібною справою займався я знайшов би рекламодавців 100%. А просто кричати що це не вигідно це ж знову ж таки просто струс повітря і не більше.
-
О, про групу, яку я заснував написали навіть 😁
-
всім привіт , скажіть чи не включається більша тарифна плата за інтернет сім карти , якщо переїджаєш в іншу провінцію
22 Jan 2023, 08:02
165125/229618
3 minutes ago