Українська Манітоба
-
А поняв, дякую
-
Поясніть трошки фінансово неграмотному: Additional Copies: $5 Monthly Statement, $1.50 for Statement updates at the ATM, $2 for Transaction Receipts Це означає, шо якшо я нажму в апці скачати на стейтмент, я заплачу 5$?
-
це має бути не на збиток українській громаді Манітоби та Вінніпега зокрема. може, у мене і є плани відкрити книгарню, де будуть книги українських видавництв та авторів, але це пізніше. Газета чи онлайн новини – має бути спільним дітищем української громади та України зокрема. у жодному разі, я не прошу фінансової допомоги на якісь проекти. Однак ці речі повинні обговорюватися, книги і газети, своя друкарня - це показник розвитку. I так, це нормально дискутувати,та мати свою думку, у кожного вона рiзна.
-
Ось видання Новий Шлях newpathway.ca, мета якого висвітлювати новини української громади Канади. Працює з 1930 року. Зараз в інтернеті. Працює під егідою УНО. Я зайшов на цей сайт, може, п"ятий раз за останні десять років життя в Канаді. Вітаємо Вас на сторінках української тижневої газети Новий Шлях – Українські Вісті. Газета заснована в 1930 році. У 2017 році Новий Шлях злився з Українськими Вістями з Едмонтона і продовжує залишатися провідною газетою української канадської громади. Друкує статті на політичні, культурні та історичні теми; звітує про діяльність Українського Національного Об’єднання Канади та про українські справи в Канаді. Наш вебсайт містить інформацію про громаду, про громадські події, а також про можливості працевлаштування.
-
Цікаво, чому ця книга видалась в Україні, а не в Канаді? В Україні фактично немає авторського права, в Канаді є, чому треба було її видавати не тут?
-
Бо бюджет виділили, то треба відробляти 😂 Я сьогодні на River бачив road construction workers Ллє дощ, в виколупаної частині дороги вода стоїть, а вони щось там роблять😁
-
Я сьогоні зранку їхала на роботу і бачила як машина від муніципалітету полівала квіти вздовж тротуару 🤦🏻♀️ навіщо!? 😁 риторичне питання…
-
Так навпаки класно, освіжаючий дощик
-
Є думка, а є пердеш у воду. Думка має на чомусь ґрунтуватися. Думка має відштовхуватися від особистого досвіду. А хто має тут досвід розвитку видавництва? Тобто коли розмова зайде про пельмешки, то ви можете висловити свою суб'єктивну думку, що ось ви їх пробували і вони вам дуже сподобалися і ви їх купили там, це ваша думка заснована на вашому досвіді. А решта це порожнє нікому не потрібне марення.
-
Вовово😂 А потім коли до дедлайну тиждень вони швиденько чах чах і як не було їх там ніколи