Українська Манітоба
-
Розумію про що ви . В нас в компанії є правило, навіть по між собою тільки англійською, якщо це на робочому місті. Якщо ланч рум - будь ласка , як хочете. Купував собі поїсти у аутлет молі , у китайському кіоску. Обслуговує одна дівчина , я їй все сказав що мені потрібно, підходе до неї інша , переймає моє замовлення . Перша їй про мене починає пояснювати, що мені класти, чого я не хочу і тп. Китайською, я розумію , що нічого поганого про мене не сказали , але виглядає дико . Ще хіхі, хаха . Дуже не приємно . Сказав їм китайською , типу агов , я як би тут стою , мені було б дуже не зручно і не приємно, якщо б я вас не розумів . Так що може англійською, нє? Вони трошки пріхєріли, але помилку зрозуміли 🌚
-
Зібралися сови в чаті 😅
-
У них же серце обірвалось і прям в штани упало…🫣 Бідні дівчата
-
А взагалі, якщо хто не знав та ще й забув - донатьте. Офіційно ЗСУ, великим зборам що ведуть відомі медійники чи волонтери, окремо військовослужбовцям яких знаєте особисто - тут вже як хто більше довіряє. Проте донатити треба! Дніпро 💔
-
20-річні «ухилянти» з ТЦК «Ред Рівер - Вінніпег» - продовжують допомагати ЗСУ.
-
Доброго ранку! В кого є контакти лікаря-стоматолога Олександра Елісова, напишіть, будь ласка 🙏 Дуже потрібна консультація.
-
Цікаве візуальне порівняння банківських систем США та Канади. Коротко: - Канадські банки більш надійні, ніж американські, що довела спроможність вистояти фінансові кризи. - Банки США більш привабливі для інвесторів, які хочуть прибутковіших (хай і більш ризикових) інвестицій. - Конкуренція за клієнта між банками в США набагато вища, ніж у Канаді, а тому банки більше експерементують з послугами та продуктами.
-
Зрідка бачив Ще бачив в giant tiger
-
Народ, а в долларамі чи доллар трі є круг надувний дитячий? Бо щось я не бачила.