Українська Манітоба
-
Та курва і зараз ціни 5-6000 на трьох.що ж в сезон це коштує 10.000?
-
Вибачаюсь, це я наплутав з оцінкою стенограми яку робили на основі WES.
-
Я просто не розумію тут скільки курва треба заробляти в цій країні щоб більш менш норм жити?від 10.000 в місяць чистими?
-
В сезон так і коштує як зараз:)
-
10к в місяць на родину це ще й не багато. В середньому люди заробляють трохи більше на родину
-
Підкажіть будь ласка Якщо в майбутньому хочеш вступати тут, закінчив 11 класів в Україні, чи потрібно якось тут йти в 12 клас або доздати потрібні кредити? Пішов в шкільну дивізію, сказали що в звичайний 12 клас неможливо так як виповнилось 19 років, а там до 18, але впринципі не планував так як працюю Запропонували як в літню школу для дорослих, то там ціна 1200+$ суто 2 предмети анг і один на вибір (біологія, вища і звичайна математика і тд), чи є сенс від цієї школи, чи бажано окремо в університетів/коледжів якими цікавлюсь взнавати чи можливе зарахування з українським дипломом
-
На цьому сайті, що вам зкинули є недорогі тури 1000-1500 за особу. Найдешевше відпочити буде на Кубі
-
Печалька.
-
Що ви маєте на увазі?
-
Окрім диплому треба здавати і тест академічного рівня.
-
На родину 6000 це 2 людини трохи більше мінімальної зарплати мають А у вас ще й дитина з дорогим садочком і авто в кредиті То для того щоб відпочити в Мексиці, то точно треба 10 🤷♀️
-
Я мав на увазі чистими. Середня тут це +-6000 чистими в місяць на родину разуеться вже дуже не поганою зп.
-
З Вінніпегу. Виліт 7 липня
-
Це на коли і звідки виліт?
-
Cuba
-
Вам вище описали
-
Ну на трьох це ок ціна
-
Хм,ну 4000 на родину прям даром вже Дякую
-
Срач про відпочинок на Кубі почнеться через 5-4-3-2-1..😁
-
Вам треба дивитись на умови вступу на конкретний курс конкретного навчального закладу. Тільки так ви зрозумієте чого вам не вистачає
22 Jan 2023, 08:02
165420/241123
17 minutes ago