Українська Манітоба
-
А в якому саме місті живе? Чи в сільській місцевості?
-
чесно кажучі відразу приходить ото про сусідский газон який товще і зеленіше чи як там його. От буквально тільки недавно знайомий писав що отримав роботу на 1600 євро чи шось таке як драйвер на маленьку вантажівку десь в польщах +-. При тому ойфон чи факенваген коштують стільки ж скільки й тут (нові).
-
Тут українській громаді хочеться сказати велике дякую за програму CUAET, яка дала можливість спробувати «Американського життя» не за всі гроші світу і без років підготовки 😄
-
Це зрозуміло, всюди треба працювати, тут все зводиться до персональних преференцій і кому що важливо
-
Це не до мене, це до пана …
-
Раз ви зробили свідомий вибір на користь Нідерландів, чи не могли б ви будь ласка поділитися умовами легалізації там? В якому статусі плануєте жити там, чи плануєте отримувати permanent residence, citizenship? Чи потрібно вчити фламандську і здавати тест? На якій мові буде вчитися ваша дитина/діти?
-
Та я так само в ахері з Канади,реально вкалуеш а грошей не бачиш. Взагалі не розумію от честно приколу з Канади,можливо 5 років назад було норм співвідношення доходи і росходи але зараз ціни тут реально неадекватні буквально на все.у мене сестра у Нідерландах у приватній клініці зробила пломбу і заплатила всього 80 евро,а я зробив теж пломбу і заплатив 350$.і так усе.ціни тут реально ну просто в космос якийся улетіли.теж саме стосується курва садочків,блін я платив рік назад у Польщі 750 злотих це 250 кад за приватний садок,+3 рази дитину кормилу,тут це коштує курва мать 1250 і це один з найдешевших.дивишся курва ціни на авто бу,так взагалі якийся жах за чермет який в европі коштує 1000 евро максимум це платиш 5-7000 і так усе.
-
А якщо війна триватиме більше 15 років?