Українська Манітоба
-
Раз ви зробили свідомий вибір на користь Нідерландів, чи не могли б ви будь ласка поділитися умовами легалізації там? В якому статусі плануєте жити там, чи плануєте отримувати permanent residence, citizenship? Чи потрібно вчити фламандську і здавати тест? На якій мові буде вчитися ваша дитина/діти?
-
Додала адресу😊
-
Вітаю всіх! Чудові новини! Хочу запросити вас на свої заняття з повітряної акробатики та стрейчингу! Від 8 липня й до кінця серпня відкриваються нові групи на літо на яких я познайомлю ваших дітей з цим цікавим спортивно-мистецьким напрямком. Буду проводити дві групи - для початківців та досвідчених дітей та підлітків. Заняття покращують силу, витривалість, гнучкість та координацію; Заняття будуть проводитися двічі на тиждень ✅️ понеділок та середа, 🔸️ 6:15 та 7:30 вечора, 💲 200cad за 8 тренувань, Тривалість класу 1 година 15 хвилин. Адреса 25 Scurfield blvd, #4, Winnipeg Коротко про себе: працюю у цьому напрямку вже більше 10 років, тренерський досвід 9 років, з яких 3 роки - працюю з дітьми. Вмію мотивувати, надихати та закохувати своїх студентів у Повітряну акробатику! Працюю як з початківцями, так і з досвідченими студентами, переможцями змагань з цього напрямку! Для додаткових деталей та для запису на тренування напишіть мені у Телеграм, Або ж до WhatsApp 4312944187, Гарного вам дня 🤍
-
Так і умови зараз такі. Ота «зміна школи» . Це не каприз батьків .. а необхідність і реалії сьогодення. Страдати «заради дітей» це точно провальна стратегія.
-
Звичайно. Я не перший день користуюся бібліотекою взагалі і у Вініпезі. Немає книжки. Працівник бібліотеки перевірив каталог теж і є тільки адаптована для вивчаючих мову. Вона вдесятеро тонша за оригінал, я хочу саме його. Мартін Іден Джека Лондона. Нерідкісна книга, але не у Вінні. Якщо не знайду доведеться купляти
-
Я змінила 5 шкіл в різних містах (правда, все в Україні, але ми переїжджали весь час) і це було круто. Тепер у мене на федеральному етапі 14 місць роботи і 12 адрес за 10 років. Думаю, це повʼязано 😁