Українська Манітоба
-
Звичайно. Я не перший день користуюся бібліотекою взагалі і у Вініпезі. Немає книжки. Працівник бібліотеки перевірив каталог теж і є тільки адаптована для вивчаючих мову. Вона вдесятеро тонша за оригінал, я хочу саме його. Мартін Іден Джека Лондона. Нерідкісна книга, але не у Вінні. Якщо не знайду доведеться купляти
-
Я змінила 5 шкіл в різних містах (правда, все в Україні, але ми переїжджали весь час) і це було круто. Тепер у мене на федеральному етапі 14 місць роботи і 12 адрес за 10 років. Думаю, це повʼязано 😁
-
І у 17-річному віці дитина повертається в Україну і вступає (або не може вступити) до українського вузу
-
100%. Навіщо їхати до Куби і мати потенційні проблеми у майбутньому якщо можна поїхати до будь-якої країни Карибського басейну (набагато кращої країни, мабуть окрім Гаїті та Нікарагуа)
-
Та який егоїзм . Якшо погано мені (як батькові) . Недостатні доходи , некомфортно психологічно, важка робота, недостаток вільного часу. - то погано буде і дітям …( навіть в канадських школах)
-
Просто люди їдуть у віддалені локації. У тій же Пунта Кана, курорти розміщені за 10-20 км від центру міста. Супермаркетів поблизу немає. Тому з тих курортів у супермаркет не наїздишся. Краще заплатити і хай тебе годують. То питання пріоритетів. Хтось в Домінікану також їздить і живе у Airbnb із задоволенням.