Українська Манітоба
-
Так, різні є випадки. Хтось такі зміни переносить добре, хтось ні.
-
1. Куба — бідна країна і це звичайно вплине на відпочинок. 2. Після Куби будуть проблеми зі США. Я особисто на Кубу не поїду, краще вже у Вінніпезі сидіти.
-
Якщо в 17-річному віці дитина повертається в Україну, це катастрофа для всіх, в першу чергу для її майбутнього
-
Мій однокласник кожен рік жив і ходив до школи в 2х різних країнах. Пів року в Україні, пів року в Панамі. Це при тому що він школи змінював. Дуже успішний школяр був.
-
В деякі країни пакетний тур може коштувати дешевше ніж просто квиток на літак
-
Просто люди їдуть у віддалені локації. У тій же Пунта Кана, курорти розміщені за 10-20 км від центру міста. Супермаркетів поблизу немає. Тому з тих курортів у супермаркет не наїздишся. Краще заплатити і хай тебе годують. То питання пріоритетів. Хтось в Домінікану також їздить і живе у Airbnb із задоволенням.
-
Я не про те трохи. Так, ви праві
-
Я помітила, тут люди у групі чомусь беруть пакетний відпочинок. Може так і краще, я просто не звикла. Я звикла купляти квиток куди дешевше потім шукати Airbnb або якийсь отель. Купляти їжу в суперах або ресторанах по дорозі. Як на мене, це краще ніж all inclusive
-
Але знайомі канадці кожного року кооперуються 2-3 родинами і орендують будинок в Мексиці. Живуть разом, готуючи їжу разом, арендують 1 мінівен. Так дешевше виходить ніж пакетний тур
-
Наприклад я дивився собі квитки в домінікану на новий рік. Найдешевші були 1100 в дві сторони. А найдешевший оллінклюзів коштував 1700. То ж самостійна подорож навряд вийде дешевше. Хіба що в палатці жити
-
То в ідеалі))
-
В четверту для пива
-
Я в дитинстві вже не пам'ятаю скільки школ і класів поміняла. Але все було в межах України. Тепер мені не проблема прийти познайомитися з новим колективом десь, але я не вмію підтримувати довготривалі стосунки з колегами з попередніх робот та навчання
-
В принципі так , ти ж не думаєш про наявність повітря чи про гравітацію
-
Якщо вам "какая разніца" то вам можна
-
Нє нє нє … пиво поза конкуренцією 🙂. Питання про приорітет пива навіть не розглядається
-
У вас 6000 на двох чи один заробляє?
-
Дорогі українці Вінніпегу! Ексклюзивна знижка до 1000 CAD на автомобілі тільки для вас! • Оберіть нові Mitsubishi та вживані авто інших брендів на сайті • Приходьте на тест-драйв • Звертайтесь до Алі для знижки! Телефон: 431-275-0121 Адреса: 1717 Waverley St Unit 300, Winnipeg, MB R3T 6A9, Canada Наш вебсайт: waverleymitsubishi.ca
-
Це не про зміну колективу, а про системи навчання. Колектив тут міняють кожен рік
-
Так нема часу , які стосунки з людьми з якими на роботі ішачив 5 років назад
22 Jan 2023, 08:02
165533/241841
8 minutes ago