Українська Манітоба
-
А те що вона підсанкційна вже Бог зна скільки років і трохи історії? Яка там їжа … все одно шо в рашку змотатися. О, да, про Крим то гарне порівняння
-
так, тільки їх підтримка рф у війні. Все інше - кому що важливо. Ті ж пляжі, океан тощо в них ок, а їжа в готелі чи відстутність туалетного паперу то діло десяте. Це щось типу як в Крим їздити після 14го. В мене багато знайомих туди перлись бо какая разніца
-
те саме, що без ПР, тільки з ПР?
-
Що Пр не потрібен Отже новина
-
Нє, ну було б класно канєшно😂...
-
Та зрозуміло що разом з карткою не дають $100k/y роботу і $1M дім автоматично Пр, це не кінець подорожі, а лише початок
-
ПР - це можливість осісти надовго або назавжди, стабілізувати нестабільне життя в новій країні. Це також і доступ до дешевшої освіти, до різних соціальних програм (необов"язково виплат) як для дітей, так і для себе самого, тощо. Для когось це може бути дорога до нової професії, відкриття нового бізнесу, нової роботи - реалізації себе самого професійно. Ну і дорога до отримання громадянства. ПР може бути надійним аеродромом, куди ви завжди можете повернутись, поки ви літаєте та експерементуєте в інших країнах, які вас, можливо, і не приймуть назавжди.
-
Пр- це відносна стабільність та відносна впевненість. Повних в цьому світі взагалі не існує. Так що казати, що життя не зміниться, це прямо сильно… ну хіба що так, автоматично не стане більше грошей. Але і тваринний страх , що тебе попросять звідси і діти туди ж, що звільнять з роботи, а ти не встиг (а ти цю роботу ненавидиш доречі), і взагалі це відчуття, що ти тут на одній нозі сидиш. Я , наприклад, навіть посуд норм не купляю і додатковий комплект білизни для ліжка теж. Психологічно здається, що знов буду бігти і дуже важко купляти якісь якорі