Українська Манітоба
-
Нам канадці віддали і посуд і тв і все інше безкоштовно і слава Богу! Тому в нас телек є.
-
Something must be wrong when jaywalking is safer than following the rules 😂
-
Я вже без теліка звик Він і раніше був як шум, ну не можу я в тиші. Ось ноут рідненький паше тепер
-
Були білети з Вінніпегу до Канкун в суботу на 8 ранку за 175 кад та звортній у понеділок пообіді від 350 Кад але через Торонто і там 10-14 годин і У Вінніпег прилетів би у 9 ранку у вівторок. Тобто виходить субота півдня неділя і понеділок до обіду. Отець в Канкуні я бачив від 50 Кад тобто 100 кад. Можно було би злітати але вівторок звпізнився би на работу. Бувби прямий до Вінніпегу зворотній за 400 на понеділок... то злітав би не розмірковуючи. 😉
-
Вітаємо, Volodymyr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
71 Roslyn Road, мені пропонують оренду в цьому будинку. Може щось хтось знає про цю тереторію? Допопомогли б
-
О, це Озборн Вілидж, саме серце, неподалік від пабів/генделів. В цілому там бомжів достатньо шариться в тому районі, але в більшості вони трохи південніше, ближче до confusion corner та залізничного полотна. Район як район, там цілуом норм. Але якщо ви шукаєте прям «тихий-спокійний район», то мабуть пошукайте ще трохи
-
У мене собака, тому варіантів небагато зовсім. Мені треба що дочка нормально в старшу школу ходила.