Українська Манітоба
-
Які всі молодці
-
Більше за все страждають люди, які не сприймають імміграцію серйозно і продовжують тримати думки в голові, що вони колись повернуться, або просто подивляться і якщо що далі поїдуть. Такі люди зазвичай не наважуються на такі кроки, як отримання місцевої освіти, або на перекваліфікацію в залежності від місцевого ринку праці і т.п. А це ж по факту основа імміграції. Вони так і залишаються на рівні низькокваліфікованих робіт з великою конкуренцією і низькою оплатою. Так і страждають.
-
-
Не розумію що там ностальгувати за Канадою 10 років назад:) Я наприклад тоді була бідним студентом з чоловіком якій робив на стройці за $16 в годину… От взагалі не сумую за тими часами 😁 да пробачать мене новоприбулі 🤗
-
Вітаємо, Ruslana S! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Та нічого Ми просто промовчимо, бо як же нити це не правильно Та подивимось як риночок нас порішає 😉
-
Ми мали вже своє житло, але рент був в районі 700-800 дол. м. Брендон Сорі, не знаю які були ціни в Вінніпезі…
-
Мінімалка була менше $12 якщо що
-
Тому я тут теж, інколи Я один, нема кому нити Сиджу, дивлюся чи вийде щось 😵💫
-
Та нічого… Я за конструктивний діалог 🤗 Мені не було кому жалітись тоді:) добре шо є зараз чат де можно виплескнути ото все…