Українська Манітоба
-
Та нічого… Я за конструктивний діалог 🤗 Мені не було кому жалітись тоді:) добре шо є зараз чат де можно виплескнути ото все…
-
Та ще більше дощика і буде Венеція Ось вам Європа, тримайте А то все вам нити та триндіти по зп та будинки
-
Ну по Брендону зараз 2бедруині апарти 1200-1300, гарною дуже пропозицією буде 1000-1100 Будинки то окрема жесть по ренту зараз🤯 Насправді найбільше про зниження платоспроможності чую від канадців, вони дійсно щиро співчувають зараз тим хто тільки стартує в Канаді. А так у кожного різні ситуації, на чоловіка роботі жіночка канадка казала що 10 років зарплата не змінюється(оце зараз як не дадуть кращий оферт буде страйк, але вродь щось нормальне пропонують). Вона розказувала що коли вона брала будинок за 150-170 то в неї зарплата була 17-18. А зараз той же будинок вже 300-350 коштує, а зарплата 19-20 Кароч це тема в нікуди бо є і зараз українці які приїхали давно і їм все ок, а є й ті що поживши тут 15 років хочуть їхати в Європу, є й ті хто тут народились і планують їхати з Канади і це вже люди в районі 40 років Тому все дууууже відносно
-
Манітоба хайдро утіліті сервіс в Брендоні, тут зарплати не піднімали рівно 10 років, вже два роки ось мусолять про підняття але щось ніяк поки не заговорили про страйк Але купляла вона раніше вродь будинок, але позиція була не гірша однозначна на той момент бо я знаю що тоді мінімалки були геть інші
-
Ми біля скперстору(майже даунтаун) знімали за 1050 2-бедрум і то була вау ціна ледь знайшли минулого травня(дуже багато тоді приїхало людей) У мене знайома за 900 теж знімає 2-бедрумну в гарному районі але там така пліснява пішла взимку що я ахірєла мʼяко кажучи Я середину ринку зараз назвала(реальні більш ціни), виключення звісно будуть і в + і в - Ми будинок з зими на рент шукали і ледь по бюджету знайшли і то бо його знайомий подав людині яка купила під рент
-
Мої рідні знімають за $900 2 бедрум в районі Park та 26 стріт, все включено… є варіанти, треба шукати, звичайно то час займає, а жити десь треба…