Українська Манітоба
-
О це точно мої думки про це все
-
легко, важко ... яке це має значення. Маємо те що маємо. Завжди комусь буде важче, а комусь легче. Хтось з сотнями тисяч доларів прилетів до Канади, хтось взагалі без копійки, а хтось зараз штурмує посадки. Це як в анекдоті, коли зустрілися два друга, та один одного питають як справи. - та все погано, Bentley зламався, як лох на Мерсі зараз. В загородній дім вже місяць мармурову плитку з Італії везуть, а в мене у дочки весілля заплановано вже, квитки на Мальдіви куплені на всю сім'ю. Та що я все про себе та про себе, як у тебе справи? - та пішов ти нах#%
-
Вітаємо, Tonia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Зараз так громихнуло 😱
-
Так, можна
-
Так, я завжди плачу трохи більше… потім в наступному інвойсі буде переплата відніматись
-
Та звичайно нема що порівнювати…в кожного свої потреби, забаганки, різні вихідні дані по рівню мови, обраною професії, «стартовий капітал»… Імміграцію завжди важко починати :( чи то вимушено чи за бажанням, чи то зараз чи 10 років тому…це випробування не злегких 😅
-
100%. Кожен міг би написати книгу про свою імміграцію. І у всіх це будуть різні книги в різних жанрах
-
В Україні теж не погано із садками. Знову ж таки, якщо це не Київ або центральні Харкови, Одесси етц
-
Все добре Не втримався не пожартувати
-
Не на те повідомлення відповів)
-
В мене дітей навіть нема 👀
-
У РФ все добре із садками якщо це не Пітер, МСК