Українська Манітоба
-
Не зовсім так. Ми з маленького містечка (офіційно - 13,5 к населення, а по факту процентів 20 за кордоном давно жили), то щоб мої діти ходили в садок і не чекали місця - за них йшли домовлятися. І це не не найкращий садок в місті був, а той, до якого ми належали.
-
Ну це наша азіаться частина менталітету. Звісно, я маю на увазі що можно просто домовитись і по факту їти в садок вже на наступний день
-
Оплата за Hydro кредитною карткою рахується банком як Cash Transaction - фактично згяття кешу з уредитної картки Тому банк починає рахувати інтерес з ціх грошей з першого дня під 22% річних. + до цього береться фіксоване Cash Advice Fee за транзакцію Що Hydro рахує за це і свого боку не в курсі. Я завжди користувався опцією Autopayment з дебютного рахунку. Це знімає небажану головну біль та робить життя простіше
-
Мені здається, що це знову випадок прочитання заголовку і не перегляду новини, яку запостив шановний пан з квитком до Амстердама. І на мою думку це його перший позитивний комент про Манітобу, бо в новині пише що 40% хочуть змінити ПРОВІНЦІЮ, а не виїхати з Канади. Мається на увазі звалити з Торонто і Ванкувера в Вінніпег. Вибачте, пане ... ,я не одразу зауважив позитивні зміни у вашому житті.
-
Навіть в Дніпрі не мати тієї проблеми. У березні прийшли, записались… у середині квітня вже почала відводити на адаптацію дитину
-
думав шо то тільки я такий недолугий, неможу зрозуміти часом шо ото вони пишуть 😆
-
Коли сусід “адекватний”… Happy 4th of July 🇺🇸!!!