Українська Манітоба
-
Тобто оформити в аеропорту маєте на увазі? На рахунок їздити туди-сюди це дійсно питання
-
Просто дехто говорить що програма перестане працювати в березні,тому і хочу перестрахуватися,а виїхати зможу тільки після травня місяця, повинен завершити навчання.
-
Хто знає?
-
Всім привіт. Якщо я приїду в Канаду в березні і отримаю ворк перміт, пізніше повернуся назад в Європу і через три місяці знову приїду в Канаду (місяць серпень) чи виникнуть проблеми на кордоні,чи впустять мене знову до Канади? Чи не виникнуть в них питання чому мене так довго не було? Можуть відмовити у в'їзді?
-
Дякую вам!
-
І де там Вілкул в Опзж? Шановний, ви хоть розумієте суть петиції? Якщо за її результатами буде прийнято законодавчий акт про позбавлення деяких депутатів мандатів, то це і буде законною підставою. У мене все. Цей чат дійсно про Манітобу, а не про чиїсь дилетантські роздуми
-
Народного депутата України можуть позбавити мандата у таких випадках: якщо стосовно нього є обвинувальний вирок, якщо він відмовився від громадянства або виїхав на ПМП в іншу країну, якщо він займається несумісною з депутатством діяльністю, або якщо він не увійшов до складу фракції партії, за списком якої балотувався.
-
Ну нехай 7000 в пошуках з цього числа, але це також не мало