Українська Манітоба
-
Так я розумію що це вийняток
-
Ми зробили кабінет як тільки подали декларацію. Там форма коли була уже на руках про всі доходи - конкретніше мабуть десь 2 години після сабміту
-
Тільки ассесмент треба спочатку отримати
-
Я чув вийнятки коли довго розглядають та виплачують tax return. Це несистемна практика. У 2020 році навіть після уточнення, яке я відсилав поштою, мені повернули додаткові гроші протягом 8 тижнів.
-
Можливо, у вашому випадку окрема ситуація. Це буває з тими деклараціями, які попадають на аудит. Зазвичай, створити онлайн-кабінет можна відразу.
-
Пробувала, дзвонила, кажуть ні, тільки після обробки
-
Так Дмитре , просто я підтримую добрим словом інших нукамерів, бо ж переживають.
-
Ще, до речі, застереження... Є випадки, коли батьки з метою отримали додаткових кілька сотень доларів доходу оформляли дитячі виплати на дітей, які приїхали до них на півроку за CUAET, а потім діти поїхали назад до України. Наприклад, батьки розлучені, дитина приїхала на кілька місяців до одного з батьків у Канаді. От "канадський батько" (постійний резидент чи тимчасовий - неважливо), який прожив у Канаді вже понад 18 місяців, вирішує подати дитину (яка приїхала в гості) на бенефіти. Податкова погоджує ці виплати і гроші справно щомісяця йдуть на рахунок. Дитина вже давно живе в Україні, а виплати йдуть. Майже через рік цих виплат податкова присилає запит: "А дайте нам підтвердження, що дитина живе з вами в Канаді. Оскільки дитині 15 років, дайте довідку з канадської школи, що вона її відвідувала увесь цей час." Зрозуміло, що ніхто нічого не може надати. Лист з податкової просто ігнорують. Через місяць податкова присилає наступний лист з вимогою повернути усі отримані виплати плюс 5000 штрафу. Такі перевірки досить рандомні, але бувають часто. Також податкова може робити звірку з даними прикордонної служби. Це не відбувається моментально, але рано чи пізно відбувається. Різні схеми з дитячими виплатами дуже поширені серед іммігрантів, а тому податкова на них дивиться пильно.
-
Я теж показувала уже - Нам кліматичні в перший рік теж нараховували майже рік після подачі: засабмітили доки в березні, виплати прийшли в грудні 👀 вони постійно губили якісь форми, ми раза 4 точно подавали інфо про дохід за попередні роки. Але хоча і не часто приходили від них вісті, було відчуття, шо хтось щось там робить. Виплатили потім гроші з дати подачі, за увесь 2023. Якшо геть зовсім нема вісточок - це якось дивно
-
t.me/UkrainianCanada/2099
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, а яка сума виплат по Кліматичним та GST?
-
Роздрукуйте ось це повідомлення і покажіть у банку. Who can open a TFSA Any individual that is a resident of Canada who has a valid SIN and who is 18 years of age or older is eligible to open a TFSA. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4466/tax-free-savings-account-tfsa-guide-individuals.html
-
Я про гроші
-
Щиро дякую
-
Дякую 🥰
-
Кліматичні залежать від розміру вашої сімʼї, GST - від вашого доходу, у всіх різні :)
-
Треба ходити більшими групами, щоб їх відлякувати 😊 Дайте знати, хто буде їхати, ми б теж хотіли.
-
Зараз заклюють вас тут. Ви що такі речі писати тут.нононо агент кремля
-
На 1.1% 😁
-
Перерахунок та перереєстрація відбувається автоматично після подання податкової декларації щороку
22 Jan 2023, 08:02
166006/238253
about a minute ago