Українська Манітоба
-
Я теж показувала уже - Нам кліматичні в перший рік теж нараховували майже рік після подачі: засабмітили доки в березні, виплати прийшли в грудні 👀 вони постійно губили якісь форми, ми раза 4 точно подавали інфо про дохід за попередні роки. Але хоча і не часто приходили від них вісті, було відчуття, шо хтось щось там робить. Виплатили потім гроші з дати подачі, за увесь 2023. Якшо геть зовсім нема вісточок - це якось дивно
-
t.me/UkrainianCanada/2099
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, а яка сума виплат по Кліматичним та GST?
-
Роздрукуйте ось це повідомлення і покажіть у банку. Who can open a TFSA Any individual that is a resident of Canada who has a valid SIN and who is 18 years of age or older is eligible to open a TFSA. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4466/tax-free-savings-account-tfsa-guide-individuals.html
-
Я про гроші
-
Щиро дякую
-
Дякую 🥰
-
Кліматичні залежать від розміру вашої сімʼї, GST - від вашого доходу, у всіх різні :)
-
Треба ходити більшими групами, щоб їх відлякувати 😊 Дайте знати, хто буде їхати, ми б теж хотіли.
-
Зараз заклюють вас тут. Ви що такі речі писати тут.нононо агент кремля
-
На 1.1% 😁
-
Перерахунок та перереєстрація відбувається автоматично після подання податкової декларації щороку
-
Ні, чула саме за дитячі. Дякую, що розвіяли міф
-
Останні дві зими у Вінні достатньо mild але попередні роки різниця в тих 500км не дуже і відчутна 😄
-
Гумаки треба, дуже мокро в лісах.
-
Ні, неправда. Дитячі виплати не виплачують після 18 років. Можливо, ви маєте на увазі gst/hst credits або carbon rebate.
-
Ну нерухомість в Едмонтоні ніби привабливіша по ціні поки. Але зважте, що місто на 500 км північніше, ніж Вінніпег.
-
Скажіть будь ласка, чи то правда, що можна отримувати виплати на дитину, якій вже виповнилося 18, але вона ще навчається в школі. Десь чула, що таке практикується
-
Підкажіть на gst треба кожен рік реєструватись чи один раз а дальше вони перераховують самі? Бо щось на цей рік в мене нуль і я не заробляю якось дуже багато
-
Все так, проте зарплати і ціни на нерухомість 🥲
22 Jan 2023, 08:02
166014/238254
3 minutes ago