Українська Манітоба
-
Таня, це ж я так завуальовано шукала як раз такої опції 🤣🤣
-
Тому задля безпеки треба завжди з собою в ліс брати якогось товстуна, що бігає повільніше 🌚
-
А потім? 😏
-
Кому крісла потрібні ?
-
Ведмеді ходять тихо, тому не побачите їх відразу. Знайома розказувала, що збирала гриби, а ведмідь біля неї в 10 метрах ягоди їв. Вона спершу навіть не помічала, бо він був у кущах
-
А потім її подруга їй сказала: он біля тебе ведмідь. Нічого, далі збирали, але потиху йшли геть. А ведмідь їв ягоди.
-
Я з тобою нікуди не поїду
-
Наступного разу добре вибирай, з ким парк пасс шерити 🤪
-
Я в тазики перу іноді. Ну а шо? Вже економія $3. А коли перу в пралці то не сушу. Теж економія на сушарці $3.
-
Я вибачаюсь,а чи не здається вам що ви щось в житті робите не так якщо ви ємігрували до Канади і економите на сушці і стирці?
-
Ні,можна спати спокійно
-
Мене не виженуть із групи за такі повідомлення? Я ж позорю країну!
-
А жити коли якщо все життя ото копійка до копійки.ні дякую життя одне.я он 2 рази на рік в домінікану поїду замість нового авто в кредит.
-
Копієчка до копієчки! Кава в термос брати — теж економія
-
Вони для сімей з низьким доходом дають знижку, не лише для українців. Winnpass програма називається
-
В США якійсь серіал є про людей які економлять на всьому.До прикладу зубна щітка одна на всіх,туалетний папір не використовують,замість цього використовують рушники,потім пральна машинка і все по новій 👍
-
Всім привіт , скажіть чи пегго ще дає знижку 50% для українців?
-
Може, ви не в курсі, але до Канади прибували люди, які мали буквально 100-200 доларів у кишені, бо все решту згоріло під російськими бомбами.
-
Є такі, а є просто заощадливі
-
Якщо своя квартира можна і самому частину ремонта зробити, нічого грощі витрачати. Думаю, я зможу пофарбувати стіни сама, я дивилась в Ютуб як це роблять.
22 Jan 2023, 08:02
166064/238484
37 minutes ago